a

MHP'den Miting Gibi Açılış

VİDEO HABER- Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi Belediye Başkan adayı İlker Doğanyılmaz'ın İsmetpaşa Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde bulunan seçim irtibat bürosun açılışında izdiham yaşandı. Miting havasında açılışı yapılan seçim irtibat bürosuna Doğanyılmaz, MHP Esenyurt İlçe Seçim bürosuna düzenlenen hain saldırıda şehit olan Yusufiyeli Cengiz Akyıldız adını verdiklerini söyledi.

Şehit Yusufiyeli Cengiz Akyıldız Seçim İrtibat Bürosu açılışına MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Rasim Acar, MHP İlçe Başkanı Av. Fatih Sayın, MHP İl Başkan Yardımcısı Ayhan Aras, MHP İlçe Yöneticileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Rasim Acar, İstanbul'da 16 Milyon seçmeni ikna etmeye çalıştığını belirterek her partiliden 3 oy istedi.  İstanbul'un 39ilçesinde birbirinden kıymetli aday arkadaşlarıyla hizmet yarışına çıktıklarını söyleyen Acar, “Halkımızla iç içeyiz. Heryerde halkımızla birlikteyiz.” dedi.

MHP Sultangazi Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi İlker Doğanyılmaz, ilçede yapmış oldukları çalışmalara değindi. Doğanyılmaz Sultangazi'nin çeşitli noktalarına asılan reklam afişlerinin bazı kesimler tarafından kesildiğini belirterek, “Hepimiz Milliyetçi Hareket'in neferleriyiz. Hepimizin Devlet Bahçeli'nin evlatlarıyız. Sultangazi'de hiçbir seçim bürosunda böyle bir atmosfer ve samimiyet yoktur.  Bu birliktelik ve sıcak atmosfer MHP'nin tüm seçim bürolarında vardır.

Bizim arkamızda ne bir şirketler grubu var, ne bir global sermaye var, ne yandaş medyamız var. Bizim tüm gücümüz, birliğimiz, beraberliğimiz el elle, yürek yüreğe olmamızdır. İlmimizle, ahlakımızla, düzgün çizgimizle, mesleki alt yapımızla, insani vasıflarımızın birikimleriyle inşallah bizler hepimiz bu yolsuzların, bu hırsızların, bu uğursuzların en büyük korkularıyız.  Onların en çok çekindikleri bu hareketin şerefli mensuplarıdır. Bu davanın askerleridir. Bu yolun ilimdaşlarıdır. Ve bu yüzdendir ki bizim buradaki reklam afişlerimizin falçatayla kesilmesi bundandır. Bunların yüreksizliğindendir. Bunların korkmasındandır.

Herkes yanında 3 kişi getirsin. Bu yolsuzlara, kendini kaybetmişlere,haramı kendine hak saymışlara 30 Mart'ta tokadı yapıştıralım.” diye konuştu.

Tüm Yorumlar (4)
  • Ülkücü Gençlik
    10 yıl önce
    0 0

    Başkan adayımız İlker Doğanyılmaz'a teşekkür ederiz. Rabbim yar ve yardımcı olsun. Açılışa katılma fırsatımız olmasa da yüreğimiz oradaydı. Adayımızın şehitimizi unutmaması ve büroya şehitimizin adını vermesi takdire şayandır. Ellerinizden öperim sayın başkan

  • Erkan Seyhan
    10 yıl önce
    0 0

    Dün ofisin bulunduğu caddenin karşısında gördüklerim beni çok şaşırttığı gibi, bravo dedirtti. ofisin oldukça kalabalıktı. tam karşısında ise hdpliler yüksek sesle geçerek ve çok kısa bir süre durarark mhplileri kışkırtmaya çalıştı kürtçe müzikle kışkırtma çabası boşunagitti o açılışta bulunan hiçbir arkadaş o kışkırtmaya gelmedi. sağduyu galip geldi. tebrikler mhp. ve görüntülerde de görüyorum ki gerçekten yoğun bir kalabalık olmuş. kararsız biri olarak mhplilerin dünkü sağduyusu ve videoda izlediğim konuşmalardan dolayı mhpye oy vermeyi düşünüyorum

  • Aysel
    10 yıl önce
    0 0

    MHP adayından projelerini de duymak istiyoruz. bilgili ve tecrübeli birine benziyor.

  • p işman bir akpli
    10 yıl önce
    0 0

    gecmişte akp ye oy vermiş biri olarak ailecek pişmanız ve kararsızdık dün mhp nin acılışını görünce kendime geldim malisef ülkemiz ucuruma gidiyor ve ailecek mhp ye oy vermeye karar verdik nasipse oyumuz mhp ye başarılar dilerim

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İlker Doğanyılmaz Partililerle Buluştu