a

Sultangazi Platformu Hizmetlerin Devam Etmesinden Yana

Sultangazi Platformu'nun düzenlediği istişare toplantısı Altınser Restaurantta düzenlendi. Toplantıya Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım, Muhtarlar Derneği Başkanı Bayram Döğer ve çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sultangazi Platformu Başkanı Ramazan Tunçbilek, Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın STK'larla, esnafla, halk ile iç içe oluşu kendilerini ve ilçe halkını çok mutlu ettiğini söyledi. Sultangazi Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay'ın Sultangazi'yi sevdiğini ve sevdirdiğini ifade eden Tunçbilek 30 Mart yerel seçimlerini ima ederek, “Bunun karşılıksız kalmamasını diliyoruz.” dedi.

Tunçbilek, “İlçemizin başlangıcını biliyoruz. Nerden başlayarak nereye geldiğini biliyoruz. Bunlardan örnek göstermek gerekirse neredeyse sıfır olan yeşil alanların ciddi oranda arttırılması ilçemizin nefes borusu olan kent ormanları, elektrik hatlarının yer altına alınması, sokaklarımızın parke taşlarıyla döşenmesi,sokaklarımızın devamlı süprülmesi, okulların artırılması, sağlık ocaklarının ciddi oranda artırılması, kültür merkezlerinin yapılması ve buna benzer hizmetler yaşam standartı yüksek bir Sultangazi yolunda kazanılmış ciddi kazanımlardır. Bu hizmetlerin hız kesmeden devam etmesini istiyoruz.” diye konuştu.

Sultangazi Platformu Başkanı Ramazan Tunçbilek'in destek gibi açıklamalarına Belediye Başkanı Cahit Altunay teşekkür etti. Başkan Altunay, Sultangazi Platformu'nun ilçede birçok başarılı çalışmaya imza attığını belirtti. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

CHP'li Kadınlardan Halaylı Kutlama