a

İSAD Sorunları Konuştu

Merkezi Sultangazi'de bulunan İstanbul Spor Ayakkabıcılar Derneği düzenlediği istişare toplantısıyla sektörün sorunlarını konuştu. Toplantının açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Ramazan Tunçbilek, “İSAD yıllık 40 milyon çift üretim kapasitesi, 25.000’den fazla çalışanı ile ilçemize katma değer kazandırmakta,istihdam sağlamakta ve yardımlarıyla sosyal barışa katkı sunmaktadır” dedi.

30 Mart yerel seçimlerinde ayakkabı sektörünün temsilcisi olan Oktay Şamdanlı'nın Ak Parti listesinden Meclis Üyesi adayı gösterildiğini söyleyen Tunçbilek, “Sektörümüzün adayı olan Oktay Şamdanlı’nın listede yer alması sektörümüzün önemsenmesi açısından önem arz etmektedir. Oktay Şamdanlı kardeşimizin ilçemizin ve sektörümüzün ülkemizde hak ettiği yere gelmesi açısından Sayın başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına samimi yardımcı olacağını biliyoruz. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi adayı Oktay Şamdanlı ise, “Benim için ismin ve şahsın hiçbir önemi yoktur. Sizlerin desteğiyle Ak Parti listesinde kadroya seçilmiş bulunmaktayız. Sektörümüzün sorunlarını hep birlikte çözeceğiz” dedi.

Yapılan açılış konuşmalarından sonra Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Ceylan'a İSAD tarafından plaket takdim edildi. Ceylan'a plaketini İSAD Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Polat takdim etti. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi'ye 'kongre vadisi'

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.