a

Başkan Altunay'ın ” 2014 ” Mesajı

Saygıdeğer Sultangazili Hemşehrilerim;

Sevinçlerimizle, acılarımızla ve anılarımızla bir yılı daha geride bırakıyor, umutlarımızı canlı tutarak, yeni bir yıla daha giriyoruz.

2013 yılı sizlerin de yakından takip ettiği gibi ilçemiz açısından yoğun bir gündemle geçti. Sultangazi'de başlattığımız değişim hareketi vizyon projelerimizin açılışlarıyla taçlandı.

Hizmet tesisi ve pazar kültürüne yeni bir vizyon kazandıran,  Sultançiftliği ve Cevher Dudayev hizmet tesislerinin açılış kurdelelerini birlikte kestik. Öte yandan bir çok tematik parkı hizmete açtık. Düzenlediğimiz sosyal projelerle hayata dokunduk.  Çevre düzenlemeleri, atık su ve yağmur suyu kanallarının yapımı, elektrik ve havai hatlarının yer altına alınması çalışmalarımız ise aralıksız devam ediyor.

2014 yılına “merhaba” derken, yine bir çok açılışı gerçekleştireceğiz. Mahalle hizmet tesislerinde olduğu gibi belediyenin öz kaynaklarıyla inşa ettiğimiz “Belediye Hizmet Kompleksi” ve 50. Yıl Mahalle Hizmet Tesisleri'ni hizmete açacağız.

Bu açılış heyecanları bitmeden Cebeci Mahallesi'nde “Aile Çay Bahçesi ve Sosyal Tesisi”;  bizim yoğun çaba ve girişimlerimizle inşaatları yükselen Hoca Ahmet Yesevi Bulvarı üzerinde Kültür Merkezi, Müftülük Hizmet Binası ve İSKİ Hizmet Binası ile Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi hizmete açılacak.

Sultangazi Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar ve diğer kurumlarının yatırımlarıyla ilçemiz artık İstanbul'un parlayan yıldızıdır. Sultangazi büyük bir kalkınma hareketi içindedir. Her yıl biraz daha güçlenen, biraz daha gelişen, marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir ilçedir.

İnanıyorum ki!

Sultangazi; bundan sonra da daha büyük heyecanlar yaşayacak, ilçemizi çok daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacak, nice yeni güzel yıllara birlikte kavuşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemiz için, milletimiz için, devletimiz için hayırlı olmasını diler, tüm Sultangazililerin yeni yılını kutlar, selam ve saygılarımı sunarım.

                              Cahit ALTUNAY / Belediye Başkanı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İzcilerimizden Şehitlerimize Vefa

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.