a

Siirtliler ‘Meclis Üyesi’ Sözü Aldı

Referandum çalışmaları kapsamında Siirt Vakfı Sultangazi Şubesi’nde Siirtlilerle bir araya gelen Ak Parti heyeti, 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasında destek istedi.

Sırasıyla AB eski Bakanı Egemen Bağış, Ak Parti Milletvekili Şirin Ünal, Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan birer konuşma yaptılar. Siirt Vakfı Sultangazi Şube Başkanı Abdulkadir Çiçek ise, yaptıkları faaliyetlere değindi.
sultangazi-siirtliler-şubesiC6ucODXWkAINQG0
Sultangazi’de yaşayan Siirtlilerin yoğun ilgi gösterdiği programda yapılan konuşmalardan sonra soru-cevap bölümüne geçildi.  Sor-Cevap bölümünde Siirtliler yeni anayasa değişikliği ile ilgili düşüncelerini ve merak ettiklerini dile getirirken, bir vatandaş Sultangazi’de Siirtlilerin temsiliyet noktasında yer almadığını söyledi. İlçe siyasetinde kendilerini temsil eden bir ismin bulunmamasından yakınan vatandaş, yaklaşık 20 bin Siirtlinin Sultangazi’de yaşadığını ve büyük bir çoğunluğunun da Ak Parti destekçisi olduğunu sözlerine ekledi.
sultangazi-siirtliler-şubesiIMG_7038
CİVAN; “DEĞERLENDİRECEĞİZ”

“Siirtliler Niye Temsil Edilmiyor?” sorusuna ilk cevabı Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan verdi. İlçe yönetimi ve mahalle yönetimlerde birçok Siirtli dava arkadaşlarıyla beraber çalıştığını belirten Civan, yerel seçimlerin 2019 yılında yapılacağını hatırlatarak, “Seçim sürecinde bu isteğiniz mutlaka değerlendirilecektir” dedi.
sultangazi-siirtliler-şubesiIMG_7115
ALTUNAY; “MECLİS ÜYELİĞİ ALACAK KADAR İLÇE NÜFUSUNUZ VAR”

Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’dan sonra söz alan Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Ne olursa olsun Siirtlilerin bir karşılığı mutlaka olmalı. Meclis üyeliği alacak kadar ilçe nüfusunuz var. Allah ömür verirse bunu mutlaka bir daha ki dönem mutlaka değerlendireceğiz.” Açıklamasında bulundu.
sultangazi-siirtliler-şubesiIMG_7123
Uzun bir süredir Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı’nda aktif siyaset yapan Siirt Vakfı Sultangazi Şube Başkanı Abdulkadir Çiçek, 2014 yerel seçimlerinde partisi tarafından meclis üyesi adayı gösterilmiş, ancak seçilememişti.

EGEMEN BAĞIŞ SULTANGAZİ’DE KONUŞTU; ‘Ömrümün Kalan Kısmını Fetö ile Mücadeleye Adadım’.. TIKLAYIN

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

‘Ömrümün Kalan Kısmını Fetö ile Mücadeleye Adadım’

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.