a
  • Eminhaber.Org
  • Genel
  • Sultangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Kaldırılıyor

Sultangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Kaldırılıyor

Sultangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kaldırılıyor, yerine ise Temizlik İşleri Şefliği kuruluyor. Kurulacak olan Temizlik İşleri Şefliği ise Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlanacak.

Sultangazi Belediye Meclisi 2017 yılının ilk meclis toplantısı Meclis 1. Başkanvekili Hacı Orhan başkanlığında gerçekleşti. Meclis toplantısında 12 madde görüşüldü ve ilgili komisyonlara havale edildi.

Sultangazi Belediye Meclisi 2017 yılı Ocak ayı olağan meclis toplantısı 1’inci birleşim 1’inci oturumunda dikkat çeken ve kamuoyunu yakından ilgilendiren ise “Müdürlük kaldırılması, birleştirme ve kadro değişikliği” maddesi oldu. Gündemin 5.’nci sırasında yer alan maddeye göre Temizlik İşleri Müdürlüğü kapanıyor ve yerine Temizlik İşleri Şefliği adıyla yeni bir birim kuruluyor. Temizlik İşleri Şefliği ise Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlanacak.

Aynı maddeye göre Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı Güvenlik Şefliği, Zabıta Müdürlüğü’ne bağlanıyor.

Meclisin ilk oturumunda görüşülen ve ilgili komisyona havale edilen “5. Madde” Ak Parti Grubunda da tartışmalara yol açtı. Meclis toplantısı önce gerçekleşen Ak Parti Grup toplantısında meclis üyeleri Bekir Koç, Hasan Esat İlhan ve Ahmet Yıldız “5. Madde”ye itiraz ettiler. 3 Meclis üyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün kaldırılmasıyla çalışmalarda aksaklık yaşanabileceğini dile getirdiler.

sultangazi-belediyesi-temizlik-işleri

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yusuf Sarıkaya’dan Teşekkür Mesajı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.