a

BVU, gastroenteroloji ve hepatoloji doktora programına öğrencilerini bekliyor!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Gastroenteroloji Enstitüsü, Gastroenteroloji ve Hepatoloji Anabilim Dalı “Gastroenteroloji ve Hepatoloji Doktora Programı” ile yeni öğrencilerini bekliyor.

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde öğrenci alımına başlayacak Doktora Programına Tıp Fakültesi (6 yıllık) mezunları ile yüksek lisans yapmış eczacı, biyolog, veteriner, moleküler biyolog, genetik mezunları ve hemşireler başvurabilirler.

Kapsamlı gastroenteroloji ve hepatoloji teorik ve pratik eğitiminin verileceği programda öğrenciler yoğun olarak araştırma programlarına katılabilecekler. Öğrenciler ayrıca başarılı yayınlar yapmaya ve patent almaya özendirilecek.

Programla ilgili daha fazla bilgi almak isteyen öğrenciler şahsen program direktörü Prof. Dr. Hakan Şentürk’e Bezmialem Vakıf Üniversitesi Gastroenteroloji Bilim Dalı 4. kat Endoskopi Ünitesi’nde ulaşabilir. Programla ilgili ayrıntılı bilgi almak için gelmeden önce [email protected]  veya  [email protected] mail adreslerinden randevu aldıktan sonra şahsen görüşülmesi gerekmektedir. Mail adresleri yalnızca randevu almak için kullanılmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

AK Partili bu isimlere dokunulmayacak mı?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.