a

Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nden Murat Hüdavendigar Üniversitesi Açıklaması

15 Temmuz günü FETÖ terör örgütüne bağlı bir avuç vatan haininin kalkıştığı kanlı darbe girişiminden sonra devlet, FETÖ’ye ait olduğu belirlenen bazı kurumları mühürleyerek hazineye devretmişti. İstanbul Teknik Üniversitesinin kullanım için talep ettiği, ancak Fatih Üniversitesinin İTÜ’ye tahsis edilmesinden sonra defterdarlığın Bezmialem Vakıf Üniversitesine tahsis ettiği Murat Hüdavendigar Üniversitesi, yeni eğitim öğretim döneminde kapılarını öğrencilere açacak.

Konu ile ilgili Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nden ilk açıklama geldi. Üniversite’nin resmi web sitesinde “667 sayılı KHK kapsamında Murat Hüdavendigar Üniversitesi Sultangazi yerleşkesi üniversitemize devredilmiştir. Bu bağlamda;  Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Yabancı Diller Bölümü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü ve Sürekli Eğitim Merkezi bölüm/programları eğitim- öğretim faaliyetlerine bu yerleşkemizde devam edecektir.” Açıklaması yapıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Darbeler, milletin iradesi ile tarihe gömülmüştür

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.