a

Sultangazi’de Özlenen Tablo; Birlik Olduğunu Gösterdiler

Sultangazi’de vatandaşlar, FETÖ’nün darbe girişimine tepki göstermek için gerçekleştirdiği demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ), 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından binlerce Sultangazili meydanlardaki demokrasi nöbetini sürdürüyor. Darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın çağrısıyla meydanlara akın eden vatandaşlar darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesinden bu yana, meydanlardaki bekleyişini sürdürüyor.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan “demokrasi nöbeti” Sultangazi’nin değişik noktalarında binlerce vatandaşın katılımıyla sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın çağrısıyla başlatılan “demokrasi nöbeti” için Sultançiftliği Merkez Camii, Hükümet Konağı, Baştabya ve Ahmet Öztürk Kışlaları önünde toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla darbe girişimine tepki göstermeye devam ediyor.

13901521_858486150962040_6605264686252922436_n

Demokrasi nöbetinde özlenen tablo

Sultangazi’de devam eden demokrasi nöbetinde siyasette özlenen görüntülerde yaşanıyor. MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel ve Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan her akşam darbe girişimini protesto ederek, birlik olduğunu gösterdiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

15 Temmuz Gecesi Sultangazi’deki Akaryakıt İstasyonları Satış Yapmadı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.