a

15 Temmuz Gecesi Sultangazi’deki Akaryakıt İstasyonları Satış Yapmadı

15 Temmuz Darbe girişiminin yaşandığı gece Sultangazi’de ki birçok akaryakıt istasyonun satış yapmadığı ortaya çıktı. Havaalanına gitmek isteyen sürücüler, saatlerce Sultangazi’de akaryakıt istasyonu aradılar.

15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece darbeci teröristlerin kullandığı bir tank Mahmutbey yolundan Eski Edirne asfaltı Caddesi’ne çıktı. Eski Edirne Asfaltı Caddesi’nde ilerleyişini sürdüren darbeci tank Sultangazililer tarafından Shell Sultançiftliği Petrol İstasyonun önünde durdurulmak istendi. O anlar ise akaryakıt İstasyonun güvenlik kameralarına yansıdı. Tüm ısrarlarımıza rağmen Shell Petrol İstasyonu yetkilileri bu görüntüleri kamuoyu ile paylaşmak istemediler.

Meğer o gece başta Shell Sultançiftliği Petrol İstasyonu başta olmak üzere Sultangazi’de ki çoğu akaryakıt istasyonun satışları durdurduğu ortaya çıktı. Atatürk Havalimanında ki darbe girişimine karşı çıkmak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için buraya gitmeye çalışan araç sürücüleri saatlerce Sultangazi’de açık akaryakıt istasyonu aradılar. Çoğu sürücü Shell Sultançiftliği Petrol İstasyonuna gitti. Ama istasyon çalışanları sürücülere, satış yapmadıklarını belirterek “Bu gece kapalıyız” dediler.

15 Temmuz Darbe girişiminin yaşandığı akşam başta Shell Sultançiftliği Petrol İstasyonu olmak üzere tüm Shell akaryakıt istasyonları, Gazi Mahallesi’nde bulunan Topcuoğlu Petrol, 50. Yıl Mahallesi’nde bulunan Petrol Ofisi ve birçok akaryakıt istasyonunun saat 23.00 itibarıyla satış yapmadıkları iddia ediliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

‘Tatbikat var’ diyerek içtimaya çağırdılar

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.