a

Osman Yaşar Meclis Üyeliğine Başvurdu

Ak Parti’de belediye meclis üyeliği aday adaylığı için başvurular tüm hızıyla devam ediyor. 2008 yılında Sultangazi’nin ilçe olmasıyla birlikte Ak Parti’de aktif siyasete atılan OSES Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Osman Yaşar belediye meclis üyeliği için başvuruda bulundu. Başvuru dosyasını Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım’a sunan Yaşar, hizmet için kolları sıvadığını söyledi.


Ak Parti’de ki görevinden istifa ederek belediye meclis üyeliğine talip olan Osman Yaşar, öğlen saatlerinde ilçe binasına gelerek başvuru dosyasını ilçe Başkanı Av. Murat Atım’a verdi. Osman Yaşar’a çıkmış olduğu yolda başarılar dileyen İlçe Başkanı Av. Murat Atım,  “İnşallah partimiz için ve Sultangazi için hayırlı olur” dedi.


Ak Parti Belediye Meclis Üyesi aday adayı Osman Yaşar ise 2008 yılında başlayan aktif siyaset hayatını belediye meclis üyeliği ile devam ettirmek istediğini ve hizmet için kolları sıvadığını söyledi. Yaşar, “2008 yılında Sultangazi’nin ilçe olmasıyla birlikte Ak Parti’de aktif siyasete atıldı. 5 yıldır Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyorum. Bu süre içerisinde edindiğim tecrübeleri yeni dönemde Belediye Meclis Üyesi olarak Sultangazi’nin bütününe hizmet olarak taşımak istiyorum. Bende vatandaşlarımıza hizmet için bu yola çıktım.” diye konuştu.


Ak Parti Belediye Meclis Üyesi aday adayı Osman Yaşar, geçtiğimiz günlerde Ak Parti İlçe Binasında yoğun bir katılımla 2. Dönem için aday adaylığını açıklayan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın yanında yer alarak destek vermişti.


 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi CHP'den Alternatif Program

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.