a

Başkan Altunay personelle bayramlaştı

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ramazan bayramı tatili öncesinde belediye çalışanları ile bir araya gelerek bayramlaştı. Belediye Hizmet Binası’nda Başkan Cahit Altunay’ın makam odasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde başkan yardımcıları da hazır bulundu.

Ramazan Bayramı öncesi belediye personeli ile bir araya gelen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, çalışma arkadaşlarının bayramlarını kutladı.

Sultangazi’ye24 saat hizmet eden tüm çalışanlarımızla gurur duyuyorum diyen Altunay, “Sultangazi Belediyesi’nin gücü sizlerin gece-gündüz çalışmasıyla gerçekleşiyor. Sıkıntılara, imkansızlıklara katlanarak hizmet veriyorsunuz. Her birimdeki personelimizle el ele, gönül gönüle yaptığımız çalışmalarla Sultangazi’de başarıyı yakaladık. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepinizin bayramını kutluyor, ailenizle huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.

Başkan Altunay personelle bayramlaştıCmSQdSCWgAATJ1N Başkan Altunay personelle bayramlaştıCmSQdTfXYAEIGe6 Başkan Altunay personelle bayramlaştıCmSQdToXEAIV_l- Başkan Altunay personelle bayramlaştıCmSQdTpWIAAuwYL

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de elektrik kesintisinden faydalanan hırsızlar restaurantı soydular

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.