a

PKK’lılar yolcu dolu otobüsü yaktı

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi’nde terör örgütü PKK yandaşı bir grup molotoflarla belediye otobüsüne ve bir sivil araca saldırdı.

Olay, akşam saat 20.30 sıralarında, Gaziosmanpaşa ilçesi Karayolları Mahallesi Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde meydana geldi. Seyir halindeki belediye otobüsünü durduran yüzleri kapalı bir grup, ellerindeki molotofla içinde yolcu bulunan belediye otobüsü ve sivil araca saldırdı. Otobüs ve araç alev alırken kimliği belirsiz saldırganlar kaçtı.

Otobüs şoförü kapıları açıp içindeki yolcular ile birlikte yara almadan dışarı çıktı. Otobüs ve araç alev alev yanarken durumun bildirilmesi ile gelen itfaiye ekipleri yanan araçlara müdahale etti. İtfaiye ekiplerince kısa sürede söndürülen araçlar hurdaya döndü. Araçların terör örgütü PKK yandaşı bir gurubun yaktığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

PKK’lılar yolcu dolu otobüsü yaktı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İmdat Kamacı ve Ekibi Uslanmaz ve Altunay’ı Ziyaret Etti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.