a

Abdurrehim Tanas İSAD Başkanlığına aday mı?

Merkezi Sultangazi’de bulunan İstanbul Spor Ayakkabıcılar Derneği (İSAD) Pazar günü yeni başkanını seçmek için sandık başına gidiyor. Mevcut başkan İsa Görer’in yeniden aday olmadığı kongre öncesi kulislerde Öz Nokta Ayakkabıcılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrehim Tanas’ın da dernek başkanlığına aday olacağı konuşuluyor.

Türkiye Spor ayakkabı sektörünün yaklaşık yüzde 75’ini kontrol eden Sultangazili ayakkabı üreticilerinin bir araya gelerek kurdukları İstanbul Spor Ayakkabıcılar Derneği (İSAD) Pazar günü kongreye gidiyor. Mevcut başkan İsa Görer bu kongrede görevini başka bir isme devredecek. Kulislerde For-Tis Ayakkabı Yönetim Kurulu Üyesi Güntay Karakaya’nın ardından Öz Nokta Ayakkabıcılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrehim Tanas’ında adı dernek başkanlığı için geçiyor.

Tanas’ın İSAD Başkanlığı için yoğun bir kulis içerisinde olduğu ve sektörün önemli isimleriyle istişare yaptığı gelen bilgiler arasında.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Okul Müdürleri Toplandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.