a

Sultangazi Giresunlular Derneği 4. Olağan Kongresi Yapıldı

Sultangazi Giresunlular Derneği  4. Olağan kongresine tek liste il gidildi. Mevcut başka n Mustafa Kendir’in yeniden başkan seçildiği kongreye; Belediye Başkanı Cahit Altunay, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan, Mal Müdürü Aydın Ünal, Dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

sultangazi-giresunlular-derneği-kongre

Üyelerin desteğiyle ikinci kez Sultangazi Giresunlular Derneği Başkanlığına seçilen Mustafa Kendir, derneğin çalışmaları hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Sultangazi Giresunlular Derneği denilince insanlarına aklına hoşgürü, sevgi ve saygı geldiğini belirten Kendir, “Kapılarını belli periyotlarla üyelerine açan dernekler tabela dernekçiliğinin ötesine gidemezler. Bu yönüyle var olmaya çalışan derneklerin ömrü kısa olmaktadır.” Dedi.

sultangazi-giresunlular-derneği-kongre-1

Giresun ve Giresunluların sesini duyurmak yönünde görevinin ilk döneminde Sultangazi sınırlarını aşarak İstanbul’a mal olmuş faaliyetler geçirdiklerini söyleyen Sultangazi Giresunlular Derneği Başkanı Mustafa Kendir, “Yapmış olduğumuz faaliyetlerle kemençenin ve horonun sesini, fındığın bereketini, kirazın lezzettini çok iyi anlatığımızın kanısındayım.” Diye konuştu.

Mustafa Kendir’in yeniden Dernek Başkanı seçildiği Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor;

Erol Bekdemir, Enis Temel, Ahmet Demiray, Süleyman Çalışkan, Osman Gökali, Engin Akbaba, Ahmet Tütüncü, Cihan Kılıç, Selim Öztürk, Alparslan Uzundere, Birol Çalışkan, Bahattin Akkaya,Selahattin Tutkun, Mehmet Gündoğdu

12721744_1120620327971032_165396425_n

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Müteahhitler Birliği Derneği’nden “BIM” Semineri

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.