a

Cahit Altunay’ın “Ustalık Dönemi”ni görmek ister misiniz?

Büyükşehir yasası ile ilçe olan Sultangazi 7 yılda büyük bir değişim yaşadı. Değişimin Mimarı ise hiç kuşkusuz “Cahit Alunay”. GÖZLEM Gazetesinin Salı günü yayınlanan ilk sayısında “Cahit Altunay ‘Ustalık Dönemini’ de istiyor” başlıklı haberi büyük bir yankı uyandırdı. “Ustalık Dönemi Sultangazimiz İçin Bir Dönüm Noktası Olacak” açıklamasında bulunan Belediye Başkanı Cahit Altunay’a kamuoyundan da destek geldi.

GÖZLEM Gazetesi okurlarına sordu; “Başkan Altunay’ı 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden Belediye Başkanı olarak görmek ister misiniz?”

Osman Derdiyok (İşadamı): Belediye Başkanımız Sayın Cahit Altunay’ı 3. Dönemde de Belediye Başkanı olarak görmek isteriz. Çünkü istikrarda hayır vardır. Cahit başkan her şeyden önce çok çalışkan bir insandır. Toplum içerisinde de ciddi bir karşılığı vardır. Cahit Altunay sokaktaki çocuktan, 70 yaşındaki amcamıza kadar herkesin saygıyla, sevgiyle kucakladığı bir belediye başkanıdır.

osman derdiyok

Bütün taraflara eşit mesafede olan, seçmenlere ve seçmen olmayanlara hizmet götürmeye çalışan, mesai kavramı olmayan Cahit Altunay, halka yukarıdan bakan değil, halkın içerisinde olan, halkın problemleriyle birinci derecede ilgilenen, kendisine giden sorunu görmezden gelmeyen, mesai saati ve mesai saati dışında kapısı herkese açık olan bir belediye başkanıdır. Bu niteliklerini kaybetmediği sürece isterse yaşam boyu da burada belediye başkanlığı yapabilir. Bu kriterlerini muhafaza ettiği sürece biz kendisini her zaman destekliyoruz.

Sedat Öztürk (İşadamı): Cahit başkan ilçemizde sevilen, sayılan bir insan. İnsanlarla çok mükemmel bir diyalogu var. 7’den 70’e herkes ile diyalog kurabilen Cahit başkan, toplum içerisinde karşılığı olan bir insandır. Cahit başkanın 3. Döneminde yeniden belediye başkanı olmasını canı gönülden isterim.

sedat öztürk

Osman Cengiz (İşadamı): Cahit Altunay 3. Dönemde kesinlikle belediye başkanı olmalıdır. Sulangazi’nin ilk ve kurucu belediye başkanıdır. İlk dönem Sultangazi’nin belediye olmanın alt yapısını oluşturmaya çalıştı. Bu dönem yani 2. Dönemde bazı üst yapıyla alakalı çalışmalar olacak. Ama Sultangazi’nin önünde ciddi bir gelişim gösterecek süreç başlıyor. Bu süreçte kurucu belediye başkanı olmanın verdiği tecrübesiyle, yine çalışkanlığıyla Cahit Altunay 3. Dönemde Sultangazi’yi çok daha ileriye taşıyacak. Çok daha ciddi projelere imza atabilecek bir sürecin başında olmasında bence sayısız fayda var. Ben tahmin ediyorum ki; 3. Dönemde Sultangazi’nin çehresi tamamen değişecektir.

osman cengiz

Rıza Yüksel (Berber): Bir vatandaş olarak Belediye Başkanımız Sayın Cahit Altunay’ın ustalık dönemini destekliyorum. Çıraklık ve kalfalık döneminde Sultangazi büyük bir değişim yaşadı. Bu değişimin daha ileriye taşınması için başkanımız Cahit Altunay, ustalık döneminde de kaptan koltuğuna oturmalıdır.

Rıza Yüksel

Ayşe Çelik (Ev hanımı): Cahit Altunay’dan başka bir ismin bu kadar kısa sürede, bu kadar çalışmayı yapacağını düşünmüyorum. Bence 7 yıl gibi bir sürede Sultangazi çok hizmet gördü. Mutlaka 3. Dönemde de bir ev hanımı olarak kendisini hizmetin başında görmek istiyorum.

Sinan Sönmez (İşçi): 2009 seçimlerinde Cahit Altunay’a oy vermedim. 2014 yerel seçimlerinde ise bir MHP seçmeni olarak oyumu Cahit Altunay’a verdim. 19 yıldır Cebeci Mahallesi’nde ikamet ediyorum. Hizmetlere tanık olduk. Bazı eksiklikler olsa Belediyemizin bugüne kadar yaptığı çalışmalardan memnunum. Yapılan hizmetleri görmezden gelmek nankörlük olur. 2019 seçimlerinde Ak Parti Cahit başkanı yeniden aday göstermelidir diye düşünüyorum.

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gazi Mahallesi’nde ki O Olayın Görüntülerini Yayınladılar

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.