a

Hüseyin Aydoğan İlçe Başkanı Seçildi

Saadet Partisi (SP) Sultangazi İlçe Başkanlığı 3. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gerçekleşen kongrede Hüseyin Aydoğan İlçe Başkanlığına seçildi.

 

Hasan Akpınar’dan boşalan Saadet Partisi İlçe Başkanlığı görevine getirilen Hüseyin Aydoğan, tek liste ile gidilen 3. Olağan kongrede delegelerin oyunu alarak İlçe Başkanlığına seçildi.

 

Sultangazi Belediyesi Nikah Salonun da gerçekleşen kongreye; SP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, SP İl Başkan Yardımcıları Yaşar Kençel, Muhammed Emin Topsakal, Bilal Ay, Mustafa Kayabey, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, SP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Recep Polat, CHP Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyesi Ümit Kaplan, CHP Gaziosmanpaşa İlçe Sekreteri Mevlüt Sevigen, Erbakan Vakfı Sultangazi İlçe Başkanı Orhan Kara, eski SP Sultangazi İlçe Başkanı Hasan Akpınar, STK Temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

saadet partisi sultangazi kongreIMG_5334

Saadet Partisi 3. Olağan Kongresi Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan’ın siyasi hayatından kesitlerin sunulduğu slayt gösterisiyle başladı. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden kongrede sevilen sanatçı Ammar Acarlıoğlu bir birinden anlamlı güzel ezgiler seslendirdi.

 

Kongrede konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan, “Sultangazi ilçemiz büyük bir ilçe. Bundan dolayı görevimizin ağır, bir o kadar da sorumluluğumuzun büyük olduğunun farkındayız. Canlı, diri ve heyecanlı bir teşkilata mensubuz. Milli görüş olarak Sultangazi’de güçlü olduğumuzun farkındayız. Biz kardeşler topluluğundan oluşan büyük bir aileyiz. Milli görüş bu milletin inancıdır, tarihidir, kimliğidir, ruh köküdür. Çünkü biz Milli görüşün tek partisi Saadet Partisiyiz.

saadet partisi sultangazi kongreIMG_5348

 

Sultangazi’nin 507 Bin insanına burada sesleniyorum. Gelin hep birlikte iyinin, doğrunun, güzelin ve adil olanın hakim kılınmanın çalışmasını hep birlikte yapalım. Bugünkü gidişat gösteriyor ki yönetim geçmişte olduğu gibi yeniden Milli görüşe, Saadet Partisi’ne teslim edilecek. Gelin fazla zaman ve  değer kaybetmeden hep birlikte Milli görüşü iktidara getirelim” diye konuştu.

 

Hüseyin Aydoğan başkanlığındaki Saadet Partisi İlçe Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor;

IMG_5425

 

saadet partisi sultangazi kongreIMG_5324 saadet partisi sultangazi kongreIMG_5340 saadet partisi sultangazi kongreIMG_5343 saadet partisi sultangazi kongreIMG_5348 saadet partisi sultangazi kongreIMG_5372 saadet partisi sultangazi kongreIMG_5401 saadet partisi sultangazi kongreIMG_5407

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de 7 Araç Kundaklandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.