a

Polis Var Denetim Yok

Daha önce de gündeme getirdik ve getirmeye devam edeceğiz.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü’nün aldığı karar doğrultusunda hafriyat ve mikser kamyonu gibi araçların Atatürk Bulvarı Caddesi’nden geçişi yasaklanmıştı. “Miroğlu” lakaplı Yusuf Yüksel ve Nazım Dorak’ın ilçe Emniyet Müdürlüğü döneminde Atatürk Bulvarı Caddesi’nde bu kamyonların geçişine izin verilmiyordu.

 

Vızır vızır geçiyorlar. Işık ihlali, aşırı hız ve sonuç kazaya sebebiyet. Bu kazalardan biri dün yaşandı. Kazada can kaybı yaşanmaması sevindirirken, o yasak bir kez daha gündeme geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğünün neden buna dur demediği? bir kez daha vatandaşın bir numaralı gündem maddesi oldu.

IMG_4226

Geçtiğimiz gün Atatürk Bulvarı Caddesi’nde trafik polisleri denetimdeydi. Hafriyat kamyonlarına yönelik olduğunu düşündük ve görevli polis memuruna sorduk, “Hafriyat kamyonlarının buradan geçişi yasak mı?”.

 

Cevap netti; “Yasak”

 

Tam 40 dakika görevli ekibi biraz uzaktan takip ettik. Vızır vızır geçen hafriyat kamyonlarına yönelik tek bir denetim göremedik. Hafriyat kamyonlarının geçişinin yasak olmasına rağmen, geçişleri tüm hızıyla devam etti.

IMG_4216

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kongre Bitti Ama Sancısı Bitmedi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.