a

Orası bizim rezerve alanımız olacak

Esenler Belediyesi’ne devredilen 8 buçuk milyon metrekarelik dev askeri alanla ilgili Sultangazi Belediyesi’nin de yer talebinde bulunduğu ortaya çıktı. Emin Haber olarak 24 Ekim Cumartesi tarihinde gündeme getirmiştik.

 

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, askeri alanla ilgili ilk defa detaylı bilgi vererek bu konuda Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştüğünü söyledi. Geçtiğimiz gün katıldığı bir programda konuşan Belediye Başkanı Cahit Altunay askeri alan için Başbakanlığa bir dosya verdiklerini belirterek, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bu konuyu bire bir görüştüğünü de ifade etti.

 

Ak Parti İlçe Teşkilatı İşadamları Komisyonu’nun düzenlediği “Teşekkür” programına katılan Belediye Başkanı Cahit Altunay, ayakkabı ve tekstil sektörünün Sultangazi ekonomisine ve istihdamına büyük bir katkı sunduklarını söyledi. İki sektörün en büyük sorunun organize sanayi olmaması olduğunu belirten Altunay, “İlçemiz her geçen gün değerleniyor. Sulangazi’nin ekonomisine ve istihdamına katkı sunan ayakkabı ve tekstil sektörü gibi bir potansiyelimiz var. Bu iki potansiyel bizim katma değerlerimizdir. Ekonomik olarak ilçemize ciddi bir kazanç sağlayan bu sektörler, birçok insanı da istihdam ediyorlar. Bu potansiyellerimiz olmasaydı belki gençlerimiz çok farklı işlere yönelebilirlerdi.” Dedi.

capture-20151023-220824

Sultangazi Belediyesi olarak ayakkabı ve tekstil sektörlerine yeni yerler bulmak için girişimlere başladıklarını belirten Altunay, Esenler Belediyesi’ne devredilen 8 buçuk milyon metrekarelik dev askeri alanla ilgili Başbakanlıktan yer talebinde bulunduklarını söyledi. Altunay, “Bundan sonraki çalışmamız artık tekstilcilere ve ayakkabıcılara yeni yerler bulmak olacak. Karşıdaki askeriye taşınıyor. Bu alandan istifade emek için Başbakanlığa bir dosya verdik. Çünkü Sultangazi olarak bizim buna ihtiyacımız var. Bu konu ile ilgili Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile bire bir görüşmem de oldu. O alandan mutlaka bir pay sahibi olacağımızı umuyorum. Bizi önemli ölçüde rahatlatacak. Orası bizim rezerve alanımız olacak. Bu olduğu takdirde Sultangazi çok daha parlak günlere ulaşmış sayılacak.” Diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Siyaseti bir başkaları gibi görmüyorum

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.