a

Tek hedefimiz; Partimizi yeniden tek başına iktidar yapmak

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Ak Parti’nin Türkiye’nin kaderi olduğunu söyledi.

 

Partisinin 3. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Selim Temurci, burada seçim çalışmaları ve siyasi gündemi değerlendirildi.

 

Temurci, “Bütün İstanbul’un teveccühüne mazhar olarak, Türkiye ortalamasının üzerinde ve olabildiğince fazla sayıda milletvekilimizi buradan uğurlayacağız.” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü: “1 Kasım demek; bizim için Haydi Bismillah demek, yeni bir başlangıç demek. Kuruluş ruhu ile ‘Haydi Bismillah’ dediğimiz bu yeni başlangıcın, İstanbul’umuza ve milletimize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Seçime 32 gün kaldı. Bu 32 gün boyunca durmadan, yorulmadan, İstanbul teşkilatımız ve milletvekili adaylarımızla birlikte, yeniden büyük ve güçlü Türkiye için yollarda olacağız. 3. bölgede Seçim Koordinasyon Merkezlerimiz hazır, 39 ilçemizde ve bütün mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Bütün arkadaşlarımızın sorumluluklarının farkındalar. Tek hedefimiz, partimizi yeniden tek başına iktidar yapmak. AK Parti’nin kaderinin Türkiye’nin kaderi olduğunu biliyoruz ve buna göre çalışıyoruz. İnşallah bu başlangıç 1 Kasım’da, tek başına iktidarımızla, partimiz ve ülkemiz için bayramla sonuçlanır.”

ak-parti-istanbul-il-başkanı-selim-temurci-

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Paranın haram olduğunu düşündü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.