a

Kardeşliğimizi bozmak isteyenler var

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, 1 Kasım seçimlerinde vatandaşlardan ‘güçlü destek’ istedi.

 

1 Kasım erken seçim çalışmaları kapsamında Cebeci, Uğur Mumcu ve Sultançiftliği Mahallelerinde ev ziyaretlerinde bulunan Başkan Altunay, akşam saatlerinde Fatih Sultan Cami cemaati ile bir araya geldi. Altunay, 1 Kasım erken seçimlerinde partisine beş yıldızlı destek istedi.

CQKgUSWUkAISZms

Geçtiğimiz günlerde seçim startını veren Ak Parti, seçim stratejisinde büyük bir değişime gitti. Daha önce açıklanan seçim stratejisinde ev ziyaretlerine yoğunluk verileceği açıklanmıştı. Seçim startının verilmesiyle birlikte ev ziyaretlerine başlandı.

 

Dün Sultançiftliği, Uğur Mumcu ve Cebeci Mahallesinde birçok ev ziyaret edildi ve Ak Parti’ye destek istendi. Seçim çalışmalarına katılan Belediye Başkanı Cahit Altunay, üç mahallede ev ziyaretlerine katıldı. Eşi İlknur Altunay’ın da yer aldığı ev ziyaretlerinde Başkan Altunay, Sultangazililerden 1 Kasım seçimlerinde bir önceki seçimlere oranla daha güçlü bir destek istedi.

CQKgUSaUAAAja3e

Ülkedeki istikrarın sürmesi, AK Parti’nin yeniden tek başına iktidarı için, güçlü, mutlu ve ileri bir Türkiye için 1 Kasım seçimlerinin ayrı bir yeri olduğunu kaydeden Altunay, “Yapılacak olan seçimler aziz milletimizin varlık ve bekası, dünya mazlumlarının selameti için büyük önem arz etmektedir. Bu topraklarda yaşayan bin yıllık kardeşliğimizi bozmak isteyenler var. Bunlara asla müsaade etmeyeceğiz. Türkiye’de yeniden iktidar için el ele, gönül gönüle, sevgi dolu yüreklerle zafere koşacağız.” dedi.

CQKi5beWsAAP8Bl

Akşam namazı sonrası Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan Fatih Sultan Cami cemaati ile bir araya gelen Başkan Altunay, burada da partisine çok güçlü bir destek istedi.

Tüm Yorumlar (5)
  • selçuk
    9 yıl önce
    0 0

    helal olsun başkanımıza.. (kamil inan sana ihtiyaç kalmadı birader, hem senden daha hızlıyım bak.)

  • doktor
    9 yıl önce
    0 0

    Selçuk haksızlık ediyorsun mesainin bitmesine 5 dakika kala yazarsan Kamil İnan bunu ancak yarın 9 da mesai başladıktan sonra görebilir / adam en yapsın devletin bilgisayarını internetini evine mi götürsün

  • Kamil İnan
    9 yıl önce
    0 0

    Gençler gözlük takın sonra diğer sayfadaki yorumlara tekrar bakın. %80”i akşam geç saatlerde yazılmış yorumlar. Kendisi paralı asker olanlar herkesi öyle zanneder.

  • selçuk
    9 yıl önce
    0 0

    sırf bu görev için mesaiye kalmışsın o zaman

  • doktor
    9 yıl önce
    0 0

    Kamil İnan parasız asker nerede var bir örnek ver hadi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Bir Ayda Yüzde 1.56 Artış

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.