a

Ak Parti’nin Karateci Aday Adayı

İşadamı Zülfükar Yeşil, hem Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı, hem Dünya Shotokan Karate Federasyonu Türkiye Başkanı hem de Türkiye Karate Federasyonu Milli Takım Menajeri.

 

Yeşil Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Zülfükar Yeşil, geçtiğimiz günlerde yeniden Ak Parti’den İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. Yeşil, düzenlediği basın toplantısında neden aday adaylığı müracaatında bulunduğunu açıklayarak, Milletvekili olduğu takdirde, “Ülkemizde karatenin gelişmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Yeni şampiyonlar çıkarmak için sonuna kadar destekleyeceğiz” sözünü de verdi.

“Spordan Parlamentoya” sloganını kullanan Yeşil, gazetecilerin sorularını da cevapladı

Zülfükar Yeşil

Hain terör saldırılarından dolayı Şehit olan askerlerimiz için başsağlığında bulunan Yeşil, çok sayıda gazetecinin katıldığı toplantıda bugüne kadar ve şu anda hizmet ettiği görev kurum ve kuruluşlarını sıraladı. AK Parti Milletvekili aday adayı Zülfükar Yeşil düzenlediği basın toplantısında yeniden neden aday adayı olduğunu ve amaçlarının ne olduğunu şu şekilde açıkladı.

 

Adalet ve kalkınma partisi kurulduğu tarihten itibaren, kısa sürede iktidara yürüyüp ve 13 yıllık iktidarı döneminde, Türkiye’yi uçurumun kenarından kurtararak, Avrupa’nın ve dünyanın birçok ülkesini kıskandıracak düzeye ulaştırdığı için…

 

Kendi değerlerimize göre yazılmış, sadece kendi birikimimizin bir ürünü olan ve ileri dünya ülkeleri ile entegrasyonu sağlayacak yeni anayasa metni yazılmasına, Türkiye’nin gelişmesi ve yeniden büyük Türkiye için Başkanlık sistemine geçişi temin etmek zorunda olduğumuz için…

Zülfükar Yeşil-

Milletvekillerinin milletin patronu olmadığını, ama milletin sadece hizmetkârı olduğu için…

 

Yeşil açıklamasının sonunda, “Ülkeyi emin adımlarla büyük hedeflere doğru yürüten AK Parti iktidarının ardından yaşanan bu kaos ortamı göstermektedir ki AK Parti iktidarına bu ülkenin ihtiyacı vardır. İstikrarın devam etmesi ve daha refah ve huzurlu bir ülke için bende AK Parti saflarında siyaset yapmaya devam edecek bu günümüz ve yarınlarımız için mücadele edeceğim” ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Nihayet Yıkılıyor!