a

Sultangazispor’un Transfer Dosyası

2014-2015 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig (Bal) 10. Grupta mücadele eden ve Şampiyonluğu 1 puanla Düzcespor’a kaptıran temsilcimiz Sultangazispor transferde bombaları patlatıyor. Sultangazispor kimleri transfer etti? Ve Sultangazispor haberlerine dair tüm detaylar haberimizde.

 

Bölgesel Amatör Ligde 2014-2015 sezonu Şampiyonluğunu Düzcespor’a kaptıran Sultangazispor, gelecek sezon için güçlü bir kadro kuruyor.

 

Geçen sezon takımda yer alan kadroyu korumayı hedeflediklerini belirten Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, dış transferde kaliteli futbolcuları kadroya dahil etmeyi planladıklarını dile getirmişti. 10 Mayıs’ta yapılan kulüp kongresinde çıraklık ve kalfalık dönemini geride bıraktıklarını belirten Cengiz, Sultangazispor’da ustalık döneminin başladığına vurgu yapmıştı.

osman cengiz

Sultangazispor Kulübü’nün ustalık döneminde ise, “Artık ikinciliğin bile başarılı olmadığı bir döneme giriyoruz” gibi iddialı ve camiayı heyecanlandıran açıklamada bulunan Osman Cengiz ve ekibi ilk olarak 2014-2015 Futbol sezonunun ikinci yarısında takımın başına getirilen tecrübeli teknik adam Memduh Fidan, Yardımcı Antrenör Erdoğan Yılmaz ve kaleci antrenörü İsmail Ünal ile yeniden anlaştı.

 

Geçen sezon ligin ikinci yarısında takımın başına getirilen Memduh Fidan ile Sultangazispor’da bir fırtına esmeye başlamış ve temsilcimiz Düzcespor’un bir puan gerisinde ligi ikinci olarak tamamlamıştı. Yeniden Sultangazispor ile yola devam kararı alan Memduh Fidan Emin Haber’e, “Benim hedefim Şampiyonluktur. Bazı şanssızlıklar dolayısıyla şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Camiamızın desteğiyle 2015-2016 Futbol sezonunda Sultangazispor’u mutlaka profesyonel lige, layık olduğu yere taşımak istiyoruz. Bu felsefe ile geldik” açıklamasında bulunmuştu.

memduh fidan

Teknik Direktör Memduh Fidan ve ekibiyle yeniden anlaşan Sultangazispor yönetimi, transfer çalışmalarına da hız verdi. Hedef geçen sezon ki mevcut kadroyu korumaktı.

 

Teknik Direktör Memeduh Fidan ile istişare eden Sultangazispor Kulübü Başkanı Osman Cengiz ve yönetimi, zaman kaybetmeden transfer görüşmelerine başladı.

 

Temsilcimiz Sultangazispor geçen sezon kadroda yer alan Serdal Öz, Oğuz Yeşil, Harun Akyel, Can Demir, M. Utku Gülümser, M. Damra Kaya, Emre Yılmaz, Kemal Emre Bozoğlu ve son olarak Onur Mengi ile yeniden anlaştı. Geçen sezon takımımızın başarısında büyük pay sahibi olan bu futbolcuların, yeni sezonda da Sultangazispor’un başarısı için mücadele edecek olmaları camia da sevinçle karşılandı.

sultangazispor-transfer1

11071524_10153836725554769_3867289069753858833_n

Sultangazispor’da en büyük hayal kırıklığı ve taraftarı üzen gelişme ise Ömer Faruk Ermeç’in Bal Ligi takımlarından AFJET Afyonspor takımına transfer olmasıydı. Ermeç’in yeni sezon için Sultangazispor Kulübü ile görüşmeden, Bal Ligi takımlarından AFJET Afyonspor ile anlaşması camiada şok etkisi yaratmış ve derinden üzmüştü.

Sultangazipsor-beyköyspor7

İç transferin yanı sıra temsilcimiz Sultangazispor dış transferde de çok ses getiren transferlere imza attı. Dış transferde; Kütahyaspor’dan Ahmet Sülün, Bartınspor’dan kaleci Ahmet Arat,İstanbul Başakşehir Spor Kulübü’nden kaleciler Cihan Aydoğdu ve Mehmet Hızır, Niğdespor’dan Haşim Ateş, 68 Yeni Aksarayspor’dan Hasan Dinçel, Dikilitaşspor’dan Kahraman Çetin, Zara Ekinlispor’dan Emre Aygen ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan Samet Kartop ile anlaşmaya varıldı.

sultangazispor-transfer

 

Bugüne kadar Sultangazispor’da basına yansıyan transferler bunlar. Transfer görüşmlerinin devam ettiği ve sona doğru yaklaşıldığı temsilcimiz Sultangazispor, şimdiden ligin en çok konuşulan takımları arasında yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İftarı Sokağa Taşıdılar

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.