a

Elden Ele Yardım Merkezi’nde Bayram Alışverişi

Sultangazi Belediyesi’nın hayata geçirdiği “Elden Ele Yardım Merkezi” alan el ile veren el arasında köprü olmaya devam ediyor.

 

Sultangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Elden Ele Yardın] Merkezı’nin hayırsever işadamlarıyla ihtiyaç sahipleri arasında kurduğu yürekten yüreğe köprüyle binlerce ihtiyaç sahibine ulaşıldı.

elden ele yardım merkezi-

Bu yılda Sultangazi Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi yetim ve öksüz çocukları hediyelerle sevindirdi. Belediye Başkanı Cahit Altunay, Elden Ele Yardım Merkezi’nde çocuklara giysi ve ayakkabılar hediye ederek, bayram sevinçlerine ortak oldu.

 

Çocuklar için bayramların farklı bir tadının olduğunu belirten Belediye Başkanı Cahit Altunay “Çocuklarımız için bayramlar; yepyeni bayramlıklarını giydikleri, eğlenceli vakit geçirdikleri özel günlerdendir. Bayramlarda öksüz ve yetim çocuklarımızın yanında yer alarak onları yalnız bırakmıyoruz” dedi.
_82T3906

Bayramların gelenekleri sürdürmekte önemli bir yeri olduğunu kaydeden Başkan Altunay, “Bayramlarda çocukları sevindirmek geleneklerimiz arasındadır. Tüm çocuklarımızın mutlu bir bayram geçirmesini diliyoruz” diye konuştu.

 

Günde 200 çocuğun dilediği gibi alış veriş yaptığı Merkezde çalışmalar arife gününe kadar devam edecek.

 

 

elden ele yardım merkezi-sultangazi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Hüseyin Bürge’den Arda’ya tebrik

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.