a

“Demokrasiye sımsıkı bağlanacağız”

Mısır’da halkın iradesi ile iktidara gelen Muhammed Mursi için verilen idam kararına, Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir  tepki gösterdi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlere seslenen Demir, “Bizler demokrasiye sımsıkı bağlanacağız. Sımsıkı kenetleneceğiz” dedi.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlandığı Habibler Anadolu Lisesi’nde gençlere seslenen Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, Ortadoğu coğrafyasında yaşanan gelişmelere dikkat çekerek, “Darbeyle görevinden uzaklaştırılan yüzde 52 ile Mısır’ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’ye verilen idama kararı verildi. Sevgili gençler bizler demokrasiye sımsıkı bağlanacağız. Sımsıkı kenetleneceğiz. Sevgili gençler Ortadoğu Coğrafyasında bütün ülkelerin geleceği sizlersiniz. Suriyeli, Iraklı, Filistinli, Mısırlı, Doğu Türkistanlı kardeşlerimiz sizden bir şeyler bekliyorlar.

 

Onun için sizler bilgiye ulaşacaksınız, teknolojiye ulaşacaksınız. Bilgiyi ve teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilecek bir gençlik olmak zorundasınız. Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle bir olacağız, birlikte olacağız. Bizler kardeş olacağız. Çünkü bu coğrafyada ne zaman bizler bir olduysak Fatih dönemi yaşandı. Ne zaman bir olduysak Yavuz Sultan Selim dönemi yaşandı. Ne zaman bir olduysak Sultan Abdülhamid Han dönemi yaşandı.

 

Onun için gençler bir olacağız, birlikte olacağız. Türkiye ekonomik acıdan şu anda dünyanın en iyi 16 ülkesi arasında. İnşallah sizler bu çıtayı daha yukarıya taşıyacaksınız. Bizler Sultangazi’de bu anlamda bir gençlik oluşturmaya çalışıyoruz.” Diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

“Şehit Polis Bülent Özkan Parkı” hizmete açılıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.