a

Emre Kahraman Yine Yaptı Yapacağını

Gamas Ayakkabı Veliahtı Emre Kahraman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a özel tasarladığı ayakkabı hediye etti.

 

Emre Kahraman merkezi Sultangazi’de bulunan Gamas Ayakkabı Şirketi’nin veliahtlarından. Türkiye Gamas Ayakkabı’nın veliahtlarından Emre Kahraman’ın özel olarak hazırladığı tasarımları konuşuyor. Özel tasarımlarıyla adından söz ettiren Emre Kahraman bugün toplu açılış töreni için Sultangazi’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a üzerinde Erdoğan’ın fotoğrafı ve adı bulunan spor ayakkabıyı hediye etti.

emre kahraman_tayyip erdoğan_1

Kendisine hediye edilen “Çok Özel” ayakkabıyı beğenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir süre Gamas Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kahraman ve Emre Kahraman ile sohbet etti. Sohbet sonrasında Erdoğan kendisine hediye edilen ayakkabıyı imzalamayı da ihmal etmedi.

 

Ayakkabıyı alan ve aynı ayakkabıdan bir tekini de Emre Kahraman için imzalayan Erdoğan, daha sonra Sultangazi’den ayrıldı. Emre Kahraman, “Sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün Sultangazi’ye geldi. Ben kendisini çok sevdiğim için ona özel bir çift ayakkabı tasarladım. Kendisine hediye ettim aynı zamanda imzasını da aldım. Çok beğendi, çok teşekkür etti” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sultangazi’nin spor ayakkabı üretiminde önemli bir yere sahip olduğunu söylediğini belirten Kahraman, Erdoğan’dan ayakkabı üreticiliği konusunda Sultangazi’ye destek vermelerini istediğini söyledi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a özel tasarım spor ayakkabısını hediye eden Emre Kahraman, haber ajanslarının ve birçok ulusal haber kanalarının ilgi odağı oldu.

11291217_10153306736454594_231631554_n

Emre Kahraman daha öncede Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk,  Galatasaray ve Milli Takımın eski futbolcusu Ümit Karan, Alişan, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve birçok ünlüye hazırladığı özel tasarım spor ayakkabıları hediye etmişti.

emre kahraman-beyazit-ozturk-umit-karan

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Saldırganların Kimliği Tespit Edildi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.