a

İsteyince oluyormuş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Sultangazi’de yapılacak olan toplu açılış törenine katılmasından dolayı günler öncesinden başlayan hummalı çalışmalar, “Keşke Cumhurbaşkanı her gün gelse” yorumlarına sebep oldu.

 

Özellikle Sultangazi’nin en büyük sorunları arasında yer alan “Kaldırım İşgali” bir günlüğüne de olsa bu sefer yaşanmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçiş güzergahı arasında yer alan Atatürk Bulvarı’nda “Kaldırım İşgali” bugün yaşanmadı.

 

Atatürk Bulvarı’nda yaşanan kaldırım işgalleri sadece sağlıklı yayalar için değil engelli vatandaşlar ve çocuklar için de tehdit oluşturuyor. Yayaların yürümesi için yapılan kaldırımlar, adeta işgal edilmiş durumda. Kamunun ortak kullanım alanı olup yaya geçişlerine ayrılan kaldırımlardan, yayalardan çok araçlar faydalanıyor.

 

Bugün ise durum çok farklı…

 

Trafik Vakfı’na ait 3 adet çekici ve Trafik polisleri araç sürücülerinin gelişi güzel park yapmaması için Atatürk Bulvarı’nda adeta kuş uçurtmadılar.

IMG_9478

Atatürk Bulvarı her gün böyle…

Sultangazi-Kaldırımlar

Bugün ise pırıl pırıl…

atatürk bulvarı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İlan-ı Aşk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.