a

Özcan Pehlivanoğlu; MHP merkez sağ parti konumunda

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Özcan Pehlivanoğlu, “Hem AKP’den, hemde CHP’den Milliyetçi Hareket Partisi’ne büyük bir oy geçişi var” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi 2. Bölge Miletvekili adayı Özcan Pehlivanoğlu Sultangazi’de bulunan Sanko Oto Tamirciler Sitesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Sanko Oto Tamirciler Sitesi esnafını ziyaret eden Pehlivanoğlu, 7 Haziran’da yapıalacak olan genel seçimde MHP’ye destek istedi.

 

Ziyaret sonrası Emin Haber’in sorunlarını cevaplayan MHP Milletvekili Adayı Özcan Pehlivanoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurulduğu günden bu yana vatandaştan en çok ilgiyi ve desteği gördüğü bir seçim sürecini yaşadığını söyledi. AKP ve CHP seçmeninden MHP’ye doğru yönelmelerin başladığını belirten Pehlivanoğlu,  MHP’nin merkez sağ parti konumuna geldiğini ifade etti.

IMG_8246

Pehlivanoğlu, “AKP’den ümidini kesmiş, politikaları yüzünden sıkıntı çeken Türk halkı ve AKP seçmeni MHP’ye doğru yöneliyor.  Aynı şekilde CHP’nin aday profilinden rahatsız olan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun da yönetimini ve siyaset anlayışını beğenmeyen CHP’lilerde MHP’ye doğru yönelmiş durumda. Hem AKP’den, hemde CHP’den büyük bir oy geçişi var partimize. Eski sağ merkez seçmende bugün MHP’ye yönelmiş durumda. Görünen o ki MHP merkez sağ parti konumunda. Yaptığımız çalışmalarda bunu görüyoruz.” Dedi.

 

Kamuyounda algı yönetmek isteyen anket şirketlerinin açıkladıkları anket sonuçlarının gerçeği yansıtmadığını dile getiren MHP Milletvekili adayı Özcan Pehlivanoğlu, “Partimizin oy oranı öyle anketlerin dediği gibi yüzde 18-19 civarlarında değil. Özellikle seçim beyannamemizin açıklanmasından sonra  MHP’ni oyu Türkiye’de yüzde 25’in üzerine çıkmıştır. İstanbul’da aday olduğum 2. Bölgede hedeflediğimiz oy oranı ise Yüzde 20’nin üzeridir. MHP oylarını hergeçen gün artırarak, iktidar olmayı başaracaktır.

 IMG_8241

Bizde yoğun bir şekilde halkımızla buluşmaya çalışıyoruz. MHP sadece AKP iktidarını yıkmakla kalmayacak, aynı zamanda halkta bir algı oluşturmaya çalışan anket şirketlerinin anketlerini de yıkarak Türkiye’deiktidar olacak.” İfadelerini kullandı.

 

Gazeteci kimliğiyle de tanınan Özcan Pehlivanoğlu, “7 Haziran akşamı siz olsaydınız hangi manşeti atardınız?” sorusuna ise, “Bu seçim tarihsel bir seçim. MHP’nin iktidarının yaşanacağı bir seçim. Gazeteci kimliğimle 7 Haziran akşamı ‘Türkiye tarihi dönemeci döndü’ başlığını atardım.” Diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Altın Bilezikleriyle Yola Çıkan Kadınlar

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.