a

Azmi Göktaş Fenomen Olmaya Hazırlanıyor

Sultangazi’nin tanınan işadamı Azmi Göktaş sosyla medyaya hızlı giriş yaptı.

 

Sultangazispor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Göktaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Göktaş’da sosyal medyada ki yerini aldı. Kamuoyunun yakından tanıdığı ve ilçenin sevilen isimleri arasında yer alan Azmi Göktaş ‘sosyal medya ratingleri’ bölümüne aday olacağa benziyor.

 

Kendine has üslubu ile iş, siyaset ve spor camiasında bir fenomen haline gelen Azmi Göktaş, şimdi de sosyal medyada fenomen olamaya hazırlanıyor. Sosyal medyaya hızlı bir giriş yapan Göktaş, yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

 

ÖDÜLE DOYMUYOR

 

Sosyal medyaya hızlı giriş yapan Azmi Göktaş’ın bir hızıda aldığı ödüller. Yaptığı desteklerle birçok alanda ödüle layık görülen Azmi Göktaş, dün ödül koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Göktaş, Bağcılar’da İstanbul Niğde Dernekler Fedarasyonun düzenlediği “Birlik ve Berabarlik Gecesi”nde Federasyona sunduğu katkılardan dolayı ödüle layık görüldü. Göktaş ödülünü ise Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın elinden aldı.

11124716_1402196926768680_9095223265481245653_n

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Dünya Yetimleri Sultangazi’de Buluşuyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.