a

2012’de sustu-2014’de Konuştu ve Yine Sahnede

Ak Parti’nin eski yöneticisi Facebook’ta yazdı; “Olası erken seçimde Ak Parti İstanbul’da Aziz Babuşcu’nun listesiyle devam ederse yüzde 41 hayal olur.”

 

Murat Atım döneminde Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan ve 2014 yerel seçiminde bu görevinden istifa ederek Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunda bulunan Selami Akarsu, meclis üyesi aday listesinde yer alamamıştı.

 

Ve ondan sonrada Selami Akarsu için aktif siyaset dönemi sona ermiş, bir kırgınlık ve küskünlük dönemi başlamıştı.

 

Yıllarca Murat Atım ile beraber çalıştı. Mustafa Günaydın’ın aday olduğu 2012 yılında yapılan ilçe kongresinde yine Atım’ın yanındaydı. O kongrede dönemin İstanbul İl Başkanı olan Aziz Babuşcu kürsüden, Mustafa Günaydın ve arkadaşlarını kast ederek, “Seçilseler bile onlarla çalışmayız” tehdidinde bulunurken, Selami Akarsu’da kongrenin yapıldığı salondaydı. Bu tehdit gibi açıklamalara bir gün olsun tepki vermedi. Aksine “Bizim için önemli olan Genel Merkez’in ve İlin aldığı karardır” yorumlarını yaptı.

 

Ama ne zaman ki, partisi onu Belediye Meclis Üyesi yapmadı. İşte o zaman Selami Akarsu tepki göstermeye başladı. Daha önce Genel Merkez’in ve İl Başkanlığının aldığı karar saygı duyan Akarsu, bu sefer bu karara saygı duymadı. Biat kültürünü resmen çiğnedi. Yıllarca beraber çalıştığı Murat Atım’ı yerden yere vurdu. İl Başkanı Aziz Babuşcu’yu da listeleri hazırlamakla itham ederek, Babuşcu’nun Ak Parti’ye en büyük zararı verdiğini dile getirdi.

 

Aylardır bir sessizliğe bürünen Selami Akarsu, yine sahneye çıktı. Erken seçim tartışmalarına oda sosyal medya üzerinden katıldı. Kişisel Facebook hesabından Milletvekili Aziz Babuşcu’yu eleştirdi. Yine Babuşcu’nun Ak Parti’ye zarar veren bir isim olduğunu belirtti. Yaptığı eleştiriye de cevap gecikmedi.  Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’ın şoförü de hemşerisi Aziz Babuşcu’ya sahip çıkarak, akarsuyu “Akıllı ol” diye tehdit etti.

selami akarsu-2

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Rıdvan Durmaz’ın Evlat Acısı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.