a

’15 Temmuz’u unutturmayacağız’

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, İlçe Kaymakamı Ali Uslanmaz, Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Gençlik Kolları Başkanı Onur Uygun, şehit yakınları ve gazilerin katıldığı program Altınser Restaurant’ta gerçekleşti.

Program darbe gecesi ve sonrasında yaşananlarla ilgili hazırlanan slayt gösterisiyle başladı. 15 Temmuz’un adeta tekrar yaşandığı programda duygusal anlar yaşandı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın slaytı izlerken gözleri doldu.

Programa katılan şehit yakınları ve gaziler de gözyaşlarına hakim olamadı.

mustafa ataş sultangaziIMG_6760

“SOKAĞA ÇIKAN İLK AK PARTİ TEŞKİLATLARI OLDU”

O hain geceyi bir kez daha yaşadıklarını söyleyen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “15 Temmuz’da millet bu ülkeyi hainlere teslim etmedi. Milletimiz, 1960 ihtilalinde Adnan Menderes’i yiyenlere Recep Tayyip Erdoğan’ı yedirtmeyeceğiz diye ant içmişti ve sokaklara öyle dökülmüştü. Bir liderin bir ülke için ne kadar önemli olduğunu biz o gece yeniden anlamış olduk. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız.” Dedi.

“ERDOĞAN’I KENDİ AİLEMDEN DAHA FAZLA SEVİYORUM”

mustafa ataş sultangaziIMG_6772

Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarının 15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında ilk sokağa çıkan ve darbecilere direnenlerin Ak Parti teşkilatları olduğunu söyleyen Ataş, “Hayatta en çok mutlu olduğun şey nedir? diye sorsalar, ‘Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Allah bana siyaset yapmayı nasip etti’ derim. Bundan daha büyük bir şeref yoktur. Ve Allah şahidimdir ki, yeryüzünde en sevdiğim varlık Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ben Recep Tayyip Erdoğan’ı kendi eşimden, kendi çocuklarımdan daha fazla seviyorum ve kendisine daha fazla dua ediyorum. Neden; Allah yolunda hizmet ettiği için. Bu ülkeye hizmet ettiği için. Bu ülkenin insanlarını başka ülkelerin insanlarının önünde başını öne eğdirmediği için. Bu ülkede onurumuzla yaşama şerefini bizlere yaşattığı için seviyorum.” Şeklinde konuştu.

mustafa ataş sultangaziC6fp9dPWAAAleuz

“CHP’NİN BÜTÜN İŞLERİ YALAN”

Ak Parti’nin 14,5 yıldır iktidarda olduğunu hatırlatan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, bu süreç içerisinde millete yalan söylemediklerini ve onları asla aldatmadıklarını söyledi. Ak Parti’nin bugüne kadar vermiş olduğu sözleri yerine getirdiğini ifade eden Ataş, “Ak kadrolar tarihe geçecek kadrolardır. Ulaşımda, eğitimde, sağlıkta, ekonomide, savunma sanayinde, dış politikada her alanda ülkemize büyük hizmetler yapmayı Allah bizlere nasip etti.” Dedi. Bugüne kadar 5 genel seçim, 3 yerel seçim, 2 referandum ve bir cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere 11 seçim geçirdiklerini hatırlatan Ataş, milletin de desteğiyle her seçimden alınlarının akıyla çıktıklarını söyledi. 14,5 yıldır hem mazlum ülkelerdeki mazlum topluluklar hem de Türkiye’de mağduriyet yaşayanların oylarıyla ve dualarıyla AK Parti’ye destek verdiklerini açıklayan Ataş, 16 Nisan’da Türkiye’nin aydınlık yarınlara emin adımlarla ve daha güçlü bir şekilde ilerleyeceğine yürekten inandıklarını söyledi.

mustafa ataş sultangaziC6fp9dUWcAE6AdR

16 Nisan’ın 15 Temmuz’un rövanşı olduğunu söyleyen Ataş, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi Türkiye’de istikrasız dönemlerin biteceği bir sistemdir. Onun için bu fırsatı Türkiye’nin çok iyi değerlendirmesi gerekiyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin dağıttıkları broşürlere bakın içerisinde bir tane doğru cümle bulamazsanız. Anayasa değişikliği ile ilgili bir tek maddeyi doğru olarak millete anlattıklarına şahit olamazsanız. Onların broşürleri de yalan. Bütün işleri yalan milleti yanlış şekilde yönlendirmek suretiyle nasıl yönlendiririz nasıl bir algı oluştururuz içerisindeler. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı bir radyo programında 18 maddelik anayasa değişiklik teklifini okumamış, aciz bir lider görüntüsünü kendisi ortaya koydu.” Diye konuştu.

mustafa ataş sultangaziIMG_6781

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kalekol Geldi, Olaylar Azaldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.