a

15 Temmuz’da Dünyanın En Büyük Zaferi Elde Edildi

Ak Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Sultangazi’de demokrasi nöbetine katıldı. Merkez Camii önünde gerçekleşen demokrasi nöbetine katılan Ak Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, “15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece Türk milleti uluslararası siyonizm’in ve emperyalizmin kuklalarına karşı dur dedi. 15 Temmuz’da tarihimizin en büyük sivil tarihi yazıldı” dedi.

Sultançiftliği Merkez Camii önünde demokrasi nöbetinde olan Sultangazililere seslenen Ak Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, İstiklal Marşı’nın “Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak/ Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak/  O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak/ O benimdir, o benim milletimindir ancak.” dizeleriyle başladı.

13900280_859287694215219_4721598551871574501_n

Akbaşoğlu, “Ülkemize karşı sağ elinde DAEŞ, Paralel Devlet Yapılanmasını, sol elinde PKK, DHP-C ve diğer örgütleri kullanan bir uluslararası Siyonizm ve emperyalizm var. 15 Temmuz darbe girişiminin perde arkasında üst akıl dediğimiz oda işte bu odaktır. Ve bu odak Türkiye’yi yarım kalmış işlerini tamamlayarak, yeryüzünden silmek, insanlığın umudu olmaktan çıkarmak, Türkiye’yi parçalamak için içimizdeki hainleri devamlı kullanmaktadır. Ama bundan sonra o üst akılla mücadele dönemi başlamıştır. Bunu sizler başlattınız. Bu kuklacıları oynatan kuklaları tanımak en önemli vazifemizdir.” Dedi.

15 Temmuz’da milletin dünyanın en büyük zaferini elde ettiğini belirten Akbaşoğlu, bu zaferin tarihin seyrini değiştiren bir zafer olduğunu söyledi. Bundan sonra tarihin 15 Temmuz’dan önce ve 15 Temmuz’dan sonra anılacağını sözlerine ekleyen Akbaşoğlu, “ O nedenle bütün insanlığın gözü sizin üzerinizedir.” Diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gazi Mahallesi’nde Çatışma

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.