a

Sultangazili Eğitimciler Moral Gecesinde Buluştu

İlçenin en etkin STK’sı olan Sultangazi Platformu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte “Moral Gecesi”nde öğretmenler stres attı. Çeşitli hediyelerin verildiği geceye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, İlçe Emniyet Müdürü Nazım Dorak, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Mamur, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci, CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş, MHP İlçe Başkanı Yusuf Bingöl, BBP İlçe Başkanı Hakan Yıldırım, DP İlçe Başkanı Ömer Yılmaz, Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Çavuş, mahalle muhtarları ve çok sayıda eğitimci katıldı.





Programda konuşan Sultangazi Platformu Başkanı Ramazan Tunçbilek, “Öğretmenlerimiz ortak geleceğimizin birincil teminatlarıdır” dedi. Öğretmenlerin yılda bir gün değil, her gün anılması gerektiğine vurgu yapan Tunçbilek, “Eli öpülesi öğretmenlerimiz bu ulvi meslek uğruna hepimizin evlatlarına sabırla ve birçok fedakarlık yaparak sahip çıkıp, geleceğimizi tesis etmenin gayreti içerisindedirler” diye konuştu.





Düzenlenen moral gecesinde Sultangazi Platformu Başkanı Ramazan Tunçbilek program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir’e Kuran’ı Kerim hediye etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kuyumcu Soyan Şüpheli Sultangazi'de Yakalandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.