a

Osman Cengiz Ateş Püskürdü

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Futbol Disiplin Kurulu, Ligin 14. Haftasında Bursa takımlarından Mudanyaspor ile deplasmanda karşılaşan Sultangazispor’a 1 maç kendi sahasında seyircisiz oynama, toplam 4.575 Bin TL para cezası, futbolcu Serdal Öz’e 1 resmi müsabakadan men cezası ve Teknik Direktör Memduh Fidan’a 10 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

Karşılaşmayı Mudanyaspor’un bir yöneticisi gibi yöneten ve temsilcimiz Sultangazispor’un her pozisyonunda düdüğü çalan hakem Mehmet Avcı’ya sessiz kalan MHK ve federasyon, temsilcimize ceza yağdırdı.

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Futbol Disiplin Kurulu’na tepki gösteren Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, “Böyle rezillik görülmedi” dedi. Mudanyaspor karşılaşmasında orta hakem Mehmet Avcı’nın taraflı tutumu ve AFDK’nın verdiği cezalara ateş püsküren Cengiz, “Sultangazi’nin üzerine oynuyorlar. Ama herkes bilmelidir ki; Bunlar bizleri yıldıramaz. Kim ne yaparsa yapsın Sultangazispor Şampiyon olacak ve 3. Lig’e çıkacak” Dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Keçi kuzu doğurdu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.