a

GAMAS Ayakkabıcılık Müşterileriyle Buluştu

Merkezi Sultangazi’de bulunan GAMAS Ayakkabıcılık geleneksel hale getirdiği “2016-2017 Tanıtım Toplantısı”nı bu yılda sürdürdü. Afyon’da bulunan Korel Thermal Resort Hotel’de gerçekleşen toplantıya yoğun bir katılım gerçekleşti.

Twingo ve Lexos markalarıyla başta Türkiye olmak üzere Avrupa, Asya, Ortadoğu ve Afrika Kıtasındaki ülkelere satış yapan GAMAS Ayakkabıcılık, 10 Mart’ta başlayan ve 12 Mart’ta sona erecek olan 2016-2017 Sonbahar- Kış Koleksiyonu tanıtım toplantısında en iddialı modellerini tanıtma fırsatı buldu.

GAMAS-ayakkabıIMG_5451

GAMAS Ayakkabıcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kahraman’ın da katıldığı toplantıda müşterilere özel plaket takdim edildi. Tanıtım toplantısına katılan tüm müşterilerine teşekkür eden GAMAS Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kahraman, “Tanıtım toplantımıza gösterilen yoğun ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Şirket olarak hedeflerimize ulaşmanın çabası içerisindeyiz. Sektörde kaliteli ürünlerimiz ve markalarımızla çok iddialıyız.” Dedi.

GAMAS-ayakkabıIMG_5433 GAMAS-ayakkabıIMG_5434 GAMAS-ayakkabıIMG_5439 GAMAS-ayakkabıIMG_5441 GAMAS-ayakkabıIMG_5447 GAMAS-ayakkabıIMG_5450 GAMAS-ayakkabıIMG_5453

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Muhtarsız Mahalle; İSMETPAŞA MAHALLESİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.