a

Bayram ve Yasemin muhteşem düğün ile dünya evine girdi

Emirhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Arslan’ın kardeşi Bayram’ın düğünü iş ve siyaset dünyasını buluşturdu. Bayram Arslan Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayı’nda gerçekleşen törenle dünya evine girdi.

 

Sultangazi ve Arnavutköy’ün tanınan işadamlarından Emirhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Arslan’ın kardeşi Bayram Arslan Sahra Sultan Düğün Sarayı’nda gerçekleşen muhteşem bir törenle hayatını Yasemin (Çelik) Arslan ile birleştirdi. Kalabalık davetlilerin katılımıyla gerçekleşen düğün töreninde iş ve siyaset dünyası bir araya geldi.

bayram-yasemin arslan düğün-1

Sanatçı Kıyas Doğukan’ın seslendirdiği Türkçe ve Kürtçe parçalarla davetliler unutulmaz bir gün yaşarken, Bayram ve Yasemin çiftinin mutlulukları ise görülmeye değerdi.

 

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın kıydığı nikahın şahitliğini ise İlçe Kaymakamı Ali Uslanmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ve Altınser Grup Yönetim Kurulu Üyesi Suat Öztürk yaptı.

bayram-yasemin arslan düğün-

Belediye Başkanı Cahit Altunay, Kaymakam Ali Uslanmaz ve Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan törende yaptıkları konuşmada genç çifte ömür boyu mutluluklar dilediler. Çiftin nikah şahitliğini yapan Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, aile cüzdanını geline verdi.

bayram-yasemin arslan düğün-2

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Hayali konuşmuyorum

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.