a

Battal Isırkan’a Hangi Teklifte Bulunuldu?

Ak Parti İlçe Başkanvekili Suzan Dağlar Civan, eski İl Genel Meclis Üyesi Battal Isırkan ile görüştü.

 

Çay davetleriyle gündeme gelen Ak Parti İlçe Başkanvekili Suzan Dağlar Civan 30 Mart yerel seçimlerinde belediye meclis üyeliğine başvuran ve meclis aday listesinin 8. sırasında yer alan ancak daha sonra aday listesinden çıkarılan Ak Parti eski İl Genel Meclis Üyesi Battal Isırkan ile Altınser Restaurant’ta bir araya geldi.

 

2009-2014 yılları arasında Ak Parti Kurucu İl Genel Meclis Üyesi olarak görev yapan Battal Isırkan, 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. Adaylığına kesin gözüyle bakılan Isırkan’ın listenin 8. sırasında kendisine yer verilmesine rağmen, son gün olan 18 Şubat tarihinde belediye meclis üyesi aday listesinden çıkartılması hayal kırıklığı yaşamıştı. Isırkan’ın o günden sonra mevcut yönetime karşı kırgın olduğu iddia ediliyordu.

 

30 Mart yerel seçimlerinden sonra parti içerisinde yaşanan kırgınlıklara son vermek isteyen Ak Parti’de yeni komisyonlar kurulmuş ve mevcut komisyonlarda ise yeniden yapılanmaya gidilmişti. Bu komisyonlara ise parti içi muhalefetin önde gelen isimleri başta olmak üzere, birçok partili İlçe Başkanvekili Suzan Dağlar Civan’ın davetiyle katılmışlardı.

 

Dün Altınser Restaurant’ta eski İl Genel Meclis Üyesi Battal Isırkan ile biraraya gelen Civan, aynı teklifi Isırkan’a da sundu. Battal Isırkan ise yapılan teklife olumlu cevap verdi.

Tüm Yorumlar (1)
  • şuayıp ne ayıp
    10 yıl önce
    0 0

    bu kadın kimdir makam dağıta dağıta bir hal oldu yarın patronu dese ki hadi güle güle bitti gitti toplumdaki karşılığı nedir ki siyasette karşılığı varmış gibi havasından geçilmiyor az akıllı olun

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Haftanın Konuğu: Mustafa Yiğit

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.