a

Selma Patır’ın Programından Şok Görüntüler

Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanlığına bağlı Siyasi İletişim Komisyonu’nun düzenlediği “Her şeye rağmen mazeret yok” programında renkli ve eğlenceli görüntüler yaşandı. Programa katılan Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Teşkilat mensupları ve davetliler eğlenceli dakikalar yaşadı.

 

Eminhaber objektiflerine yansıyan renkli görüntülerle Sultangazi’nin tanınmış isimlerini ilk defa böyle göreceksiniz…

 

 

Selma Akın Patır başkanlığında ki Siyasi İletişim Komisyonu dün akşam renkli bir programa ev sahipliği yaptı. Ayakkabı sektörüne yönelik düzenlenen “Her şeye rağmen mazeret yok” program 50. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenledi.  Bugüne kadar 1 Milyon insana konferans ve seminer veren Dr. Şaban Kızıldağ, seminere konuşmacı olarak katıldı. Türkiye’de öğretirken, eğlendirmeyi çok iyi başaran isimler arasında yer alan Dr. Şaban Kızıldağ, seminerde iş hayatında engelleri fırsata dönüştürmenin yollarını anlattı.

 

Sempatik tarzı ve farklı anlatım üslubu ile dikkat çeken Kızıldağ, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz ve Belediye Başkanı Cahit Altunay başta olmak üzere programa katılan yaklaşık 400 davetliyi ayağı kaldırarak el ele tutuşmalarını ve sarılmalarını istedi. Seminere katılan 400 davetli ise Kızıldağ’ın bu isteğini yerine getirerek el ele tutuştular ve birbirlerine sarıldılar.

IMG_7499

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’ye İlçe Sağlık Kompleksi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.