a

Gazi’de Polis Süsü Verilmiş Araç

Sultangazi Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polislerin iki gün önce Gazi Mahallesi’nde park halinde olan bir araç dikkatlerini çekti. Otomobilin içi görülmesin diye camlara çekilen siyah filmlerle polis aracına benzeyen Ford Cornet marka araçta inceleme yapan emniyet güçleri şaşkına döndüler. Aracı inceleyen polisler, aracın zırhlı ve polis süsü verilmiş bir araç olduğunu gördüler.Araçta polis otomobiline ait gizli flaşör, siren sistemi ve telsiz de yapılan inceleme sonucunda bulundu.

 

gazimahallesi-polissüsü verilmiş araç

 

Eminhaber bugün o aracı görüntüledi

Dışarıdan bakıldığı zaman polis aracına benzeyen Ford Cornet marka araçta polis sireninden, telsizine kadar herşey mevcut. Öyle ki aracın içi bile polis aracına göre dizayn edilmiş. Aracın en büyük özelliği ise kurşun geçirmez olması. Yani zırhlı olması. Yapılan ilk inceleme sonucu polis araç sahibini tespit etti.  Araç sahibi ise kayıplara karıştı.

 

gazimahallesi-polis süsü verilmiş araç

gazimahallesi-polissüsü verilmiş araç-

Eminhaber’e konuşan bir Emniyet görevlisi araçla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattıklarını ifade ederek, aracın polis süsü verilerek bazı eylemlerde kullanıldığını söyledi. Polis ve vatandaşı karşı karşıya getirmek için bazı gruplar tarafından son günlerde büyük bir çaba harcandığını belirten Emniyet görevlisi, “Gazi Mahallesi’nde dikkatimizi çeken bu aracın yine mahallede birçok provokatif eylemde kullanıldığını ve kendilerine polis süsü veren araç sahibi ve yanında ki iki kişinin sözde gözaltılar gerçekleştirdiğine dair bilgilere ulaştık” dedi.

 

gazimahallesi-polis süsü verilmiş araç1

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Tecavüz Olayı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.