Küresel Sumud Filosu’na yeni bir dron saldırısı olduğu açıklandı. Filonun ikinci büyük gemisi olan ‘Alma’ gemisine dron saldırısı yapıldığı öğrenildi.
Küresel Sumud Filosu'na saldırı!
Gazze’ye gitmek için yola çıkan filonun ikinci büyük gemisi “Alma”, dron saldırısına uğradı. Gemide bulunan Türkiye delegasyonu koordinatörü Dr. Hüseyin Durmaz, saldırıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.#Gazze… pic.twitter.com/fQd7IqoAol
— Emin Haber (@eminhaber34) September 9, 2025
İsrail’in ablukasını kırmak için Gazze’ye hareket eden Küresel Sumud Filosu’nun ikinci büyük gemisi olan ‘Alma’ gemisine dron saldırısı yapıldığı öğrenildi. Bu gemiye İspanya’dan binen Türkiye delegasyonu koordinatörü Dr. Hüseyin Durmaz, saldırıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
D-100 Karayolu’nda bariyere çarpan minibüs devrildi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.