a

Kurtlar Vadisi Pusu 226. bölüm tamamı

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzle. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm nefesleri kesen bir bölümle ekranlara geldi. ATV ekranlarının sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izle. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm yine sevenlerini ekrana bağlayan bir bölüm oldu. KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLE. Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm’de Pusat Afganistan’a gidiyor. Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm nefes kesti. Kurtlar Vadisi Pusu 226. Bölüm izle. Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzle. Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm ile ilgili her şey Eminhaber.org da Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izle eminhaber.org da (Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzle)
Polat Alemdar’ın yeni düşmanı Mr. Key bu kez hangi operasyonu düzenleyecek? Mr. Key, operasyonlar için kimi seçecek?

 

 

Cahit, Tapınakçılar’dan yeni komutanla ilgili bilgileri alacak mı? Margaret’ın öldürüldüğü yerde tuzağa düşürülen Akif ve ekibi kurtulacak mı? Mete hastaneden nasıl çıkacak? Siyah Sancak’ın Afganistan’daki ilk görevi ne olacak? Kara, bu görev için kimleri seçecek?

 

 

Polpo, Baltazar’dan intikam mı alacak? Pusat, Dişçi’ye verdiği sözü tutabilecek mi?

Polat, Cahit ve Safiye birlikteliğiyle ilgili net kararını açıklayacak. Cahit ve Safiye evlenecek mi?

 

 

KURTLAR VADİSİ PUSU 226. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

 

KURTLAR VADİSİ PUSU 225. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

 

Abdülhey, Polpo’nun adamı tarafından infaz ediliyorken son anda kurtulmayı başarıyor. Ormana kaçan Abdülhey Polpo’nun adamları tarafından yakalandığı anda Polat Alemdar yardımına yetişiyor ve Abdülhey’i kurtarıyor.

 

Pusat, Baltazar ve Raskoln, Polpo’nun mekanını basıyor. Dişçiyi Polpo’nun elinden aldıktan sonra, Polpo’yu yakalıyorlar. Baltazar Polpo’yu kendi mekanına götürüyor. Kendi yöntemi ile Polpo’ya son bir şans verse de Polpo bu şansı iyi kullanamıyor ve Baltazar’a bir kolunu veriyor. Polpo intikamını nasıl alacak?

 

KURTLAR VADİSİ 225. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Polat Alemdar, ‘The Alemdar’ filminin çekim hazırlıklarını yürüten Erhan’ın karşısına çıkıyor. Erhan, abisinin yaşadığını görünce heyecandan ne yapacağını şaşırıyor.

 

Yeni Aksaçlı’nın seçilmesini isteyen Polat Alemdar ekibi ile sahalarda operasyonlara geri mi dönecek? Aksaçlı olan Polat Alemdar, üstlendiği bu zor görevi bırakacak mı? Yeni Aksaçlı kim olacak?

 

Margaret’ı infaz eden Mr. Key, Armagedon’un öldürülen tim komutanı Kane’in intikamını alacak mı? Üstad Ronald Mr. Key’i Türkiye’den gitmesi için ikna edebilecek mi?

 

Margaret’in öldüğünü Polat Alemdar’a bildiren Akif ve ekibi, patlayan bombadan kurtulabilecek mi?

 

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzle

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Vali Mutlu’nun Son Durağı Sultangazi Oldu