a

Sultan Kasr-ı Açıldı

Mekan Sultan Kasr-ı olursa, beklenti deneyimin yarısıdır…

 
Osmanlı saraylarından ilham alınarak dizayn edilmiş Sultan Kasr-ı seçkin davetli topluluğunun katılımıyla Sultangazi’de açıldı. Her köşesinde tarihin izlerini taşıyan Sultan Kasr-ı tarihten ilham aldığı mimari yapısı, modern ekipmanları ve profesyonel ekibi ile toplantı, kongre,seminer, eğitim ve düğün organizasyonlarınız da hizmetinizde.

 
MÜSİAD Başkanı Ömer Bolat ve çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı Sultan Kasr-ı dualarla hizmete açıldı. Açılışta konuşan Önaydın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın, “1968 yılından beri peynircilik sektörü ile iştigal eden firmamız perakende sektöründe Önaydın ismiyle hizmet vermeye devam etmektedir. Bu hizmet yarışındaki emeğimize,birikimimize yeni bir halka daha ekleyerek farklı bir projeye imza atmak istedik” dedi.

 

sultan kasrı sultangazi açıldı
Bu doğrultuda Sultan Kasr-ı Sultangazi’ye kazandırdıklarını belirten Aydın, “Amacımız; Merkezi konum ve lokasyon olarak değerli bir bölge içerisinde yer alan Sultan Kasr-ı’mızda, bölgemizin ve İstanbulumuzun farklı ve çok amaçlı organizasyonlar için ayırdıkları bütçeleri ve maliyeti hizmet kalitesinden ödün vermeden düşürerek etkili ve yaygın bir hizmet sunmaktır. Bu yatırımı bölgemize yapmayı ve hizmeti bu bölge üzerinden tüm İstanbul’a sunarak hem işletmemize, hem de ilçemize artı değer katmak istedik” diye konuştu.

 

SULTAN KASR-I 

 

İLETİŞİM; 0212 536 03 03

 

www.sultankasri.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Uçar ve Ayduğan’a Yeni Görev

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.