a

SULTANGAZİ’DE ESKİ SEVGİLİSİNE ATEŞ EDİP İNTİHAR ETTİ

Fatih Akboğa isimli bir erkek aynı atölyede çalıştığı ve eski sevgilisi olduğu öğrenilen Emel Özan’ın göğsüne ateş ettikten sonra aynı silahla intihar etti. Akboğa kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken Özan hayat mücadelesi veriyor

Olay, bugün saat 14.00 sıraları Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, aynı ayakkabı atölyesinde çalışan ve eski sevgili olan Fatih Akboğa işe Emel Özan öğle arasında atölyeden çıktı. Daha sonra atölye önünde ayrılıkla ilgili tartışmaya başladı. Tartışma sonrası Fatih Akboğa belinden çıkardığı silahla Emel Özan’ın göğsüne ateş etti. Özan kanlar içerisinde yere yığılırken Akboğa aynı silahla kendi göğsüne ateş etti. Silah seslerini duyan çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı. Fatih Akboğa kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken Emel Özan yaşam mücadelesi veriyor. Öte yandan ikilinin evlilik aşamasındayken ayrıldıkları öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de iş yeri sahibinin kaçırılması güvenlik kamerasında

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.