a

Vali Mutlu Yılın Pozunu Sultangazi’de Verdi

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın yeniden seçilmesi dolayısıyla Sultangazi Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulunarak, hayırlı ve başarılı bir dönem diledi.

BoPvwDqIgAArPkR
Akşam saatlerinde Belediye binasına gelen Vali Mutlu’yu Başkan Altunay ve çalışma arkadaşları belediyenin girişinde karşıladı. Vali Mutlu’ya Sultangazi Belediyesi yeni Hizmet Kompleksini binasını ve yapımı devam eden Kaymakamlık binasını gezdiren Başkan Altunay, Mutlu’ya çalışmalar ve yeni dönemde yapılacak olan projeler hakkında bilgiler verdi. Ziyarette Vali Mutlu, Başkan Altunay’ı yeniden seçilmesinden dolayı tebrik etti.

 

Vali Hüseyin Avni Mutlu ve Belediye Başkanı Cahit Altunay birde “Selfie” pozu verdiler. Belediye Basın Danışmanı Fazıl Ergüt ve Özel Kalem Müdürü Adil Dayıoğlu’nun da yer aldığı “Selfie” pozu sosyal medyada beğeni rekoru kırdı.

Tüm Yorumlar (1)
  • tarz-ı endam
    10 yıl önce
    0 0

    selfie pozu hiç yakışmamış bunu ısrarla yapan ve her fırsatta kendini ön planda tutan şahıs da gün geçtikçe antipatik oluyor farkında değil

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gazi Mahallesi’nde Korsan Gösteri

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.