a

Suzan Abla Hayırlıoğlu’nu Unutmadı

Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanvekili Suzan Dağlar Civan, 9 Ağustos 2013 tarihinde Akçiğer kanserine yenik düşerek vefat eden Ak Parti eski Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Hayırlıoğlu’nun eşi Hatun Hayırlıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette duygusal anlar yaşandı.

 

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Akçiğer kanserine yenik düşen Ak Parti eski Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Hayırlıoğlu’nu teşkilat mensupları unutmadı. Ak Parti İlçe Başkanvekili Suzan Dağlar Civan ve beraberindekiler Zekeriya Hayırlıoğlu’nun vefatından sonra şirketin başına geçen eşi Hatun Hayırlıoğlu’nu ziyaret ettiler.

suzandağlar civan hatun hayırlıoğlu ziyaret
Ziyareti bir fotoğraf karesiyle sosyal medyada paylaşan Suzan Dağlar Civan, “Zekeriya ağabeyimizin bütün düzeninin olduğu devam etmesinin mutluluğunu yaşadık. Hatun Hanım mükemmel bir anne ve iş kadını. Başarılarından dolayı kendisini tebrik ediyoruz. Ayrıca bizi güleryüzü ve sıcak misavirperverliği ile ağırladığı için can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Kendisine rahmetli Zekeriya ağabeyimizin teşkilata ve teşkilatımızın rahmetli ağabeyimize olan sevgisini dile getirdik. Ve rahmetli ağabeyimizin eşi Hatun Hanımın da teşkilatımıza sevgisinin her zaman farklı olduğunu gördük. Kendisi de bu sevgisini bizzat bizlere ifade etmiştir. Allah kendisinden razı olsun. Zekeriya ağabeyimizin mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Son günlerde yapmış olduğu çay ve yemek organizasyonlarıyla birçok ismi Ak Parti İlçe Teşkilatında aktif göreve davet eden İlçe Başkanvekili Suzan Dağlar Civan’ın bu ziyareti “Acaba Hatun Hayırlıoğlu’na da aktif görev teklifinde bulundu mu?” olarak yorumlandı.

 

Haber: Sultan OĞUZ

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

TRT Haber Sultangazi’de Stres Attı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.