a

Gaziosmanpaşa’da kuyumcuyu soyan kadın şüpheli yakalandı

GAZİOSMANPAŞA’da Aynur Özbaş (26) isimli bir kadın, girdiği kuyumcuda 600 bin lira değerindeki altınları denemek istedi. Özbaş, altınları boynuna ve koluna taktıktan sonra çantasındaki tabancayı çıkararak kuyumcu Ömürcan Özata’ya doğrulttu. Altınları alıp para ödemeden çıkan Özbaş polis ekiplerince yakalanırken, o anlar iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay, Perşembe günü saat 13.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde meydana geldi. Aynur Özbaş, Ömürcan Özata’nın işlettiği kuyumcuya girerek altın kolye ve bileklik baktı. Beğendiği modelleri denemek isteyen Özbaş, yaklaşık 600 bin lira değerindeki kolye ve bilekliği taktı. Özbaş, daha sonra çantasındaki tabancayı çıkardı ve Özata’ya doğrulttu. Altınları alacağını ancak para ödemeyeceğini söyleyen Özbaş, Özata kendisini takip etmesin diye kapıdan çıkana kadar silahı Özata’ya doğru tutmaya devam etti.

Olayın ardından Özata polisi arayarak şikayetçi oldu. Özata’nın ihbarı üzerine polis ekiplerince olayla ilgili inceleme başlatıldı. Olayı gerçekleştiren kişinin Özbaş olduğunu belirleyen polis, şüpheli kadını kısa sürede olayda kullandığı silah ve gasp ettiği altınlarla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan gasp anları iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde Özbaş’ın altın seçtiği, seçtiği parçaları taktığı ve çıkmak üzereyken çantasından silah çıkardığı anlar yer aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

SULTANGAZİ’DE İADE ETMEK İSTEDİĞİ TELEFONU ALMAYAN İŞ YERİ SAHİBİNİ VURDU

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.