a

Boztaş’a Övgü Dolu Sözler

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’den sonra CHP’li 8 Milletvekili Sultangazi İlçe Başkanı Ali Boztaş’ın davetlisi olarak ilçeye geldiler. Milletvekilleri CHP İlçe Örgütün de bir süre İlçe Başkanı Ali Boztaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştüler.

chpmilletvekileri sultangazideDSC_0111
CHP Sivas Milletvekili ve TBMM İdari amiri Malik Ecder Özdemir, CHP İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan, CHP Trabzon Milletvekilli Volkan Canalioğlu, CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, CHP Balıkesir Milletvekili Av.Namık Havutça, CHP Amasya Milletvekil Ramis Topal, CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ ve CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız’ı Sultangazi’de ağırlayan İlçe Başkanı Ali Boztaş, “Davetimizi kırmayarak bizleri onurlandıran Milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

chpmilletvekileri sultangazideDSC_0103

Manş-Et Restaurant’ta öğle yemeğinde misafirlerini ağırlayan Boztaş, Milletvekileri ile fikir alışverişinde bulundu. Eminhaber’e konuşan CHP Milletvekileri İlçe Başkanı Ali Boztaş’ı yakından tanıdıklarını belirterek, “İlçe Başkanımız Sayın Ali Boztaş’ın Sultangazi’de sevilen ve sayılan bir isim olduğuna tanıklık ettik. Kendisi sürekli halkın içerisinde olarak tanınan bir isim haline gelmiş. Öğlen yemeği öncesi ziyaret ettiğimiz kişi ve kişiler en samimi duygularla bizleri bağrına bastılar. Gördük ki bize olan ilginin asıl nedeni İlçe Başkanımız Sayın Ali Boztaş’mış. Kendisinin herkesim tarafından sevilmesi ve saygı görmesi bugün bizlere de yansıdı” ifadelerini kullandılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

“Benim çocuğum yapmaz deme” semineri

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.