a

Sultangazi’de kahvehane tarandı: 3 ölü

Sultangazi Esentepe Mahallesi’nde kimliği belirsiz kişiler tarafından, bir kahvehaneye yapılan silahlı saldırı sonucu aynı aileden olan Tuncay Çelik, Deniz Çelik ve kahvehanede oturan Özkan Kara  olmak üzere 3 kişi öldü.

 
Olay saat 21.30 sularında Esentepe Mahallesi’nde bulunan bir kahvehanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Tuncay Çelik ve Deniz Çelik Esentepe Mahallesi’nde bulunan evlerini kimliği belirlenmeyen iki kişiye kiraladılar.  Evi kiralayan kişilerin uyuşturucu bağımlısı olduğunu öğrenen Tuncay ve Deniz Çelik bu kararından vazgeçtiler. Kapora ödemek için gelen iki kişiye evlerini kiralamaktan vazgeçtiklerini söyleyen Tuncay ve Deniz Çelik ile şahıslar arasında tartışma yaşandı.

 

Yaşanan tartışmadan 3 gün sonra Tuncay ve Deniz Çelik dün akşam 21.30 sıralarında Esentepe Mahallesi’nde bulundukları kahvehaneye gelen kimliği belirlenmeyen iki kişi kahvehaneyi kurşun yağmuruna tuttuğu ifade edildi.

 

Olayda Tuncay Çelik, Deniz Çelik ve kahvehanede oturan konuyla ilgisi olmayan Özkan Kara hayatını kaybetti. Cenazeler Bahat Hastanesi, Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi ve Taksim İlk Yardım Hastanelerine kaldırıldı. Olayı haber alan Deniz Çelik’in eşinin kalp krizi geçirdiği ve hayatını kaybettiği gelen bilgiler arasında.

 
Olay yerinde incelemeler yapan polis, plakası belirlenemeyen araçla olay yerinden kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’nin tarihi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.