a

Sultangazi’de seyir halindeki araca ateş açıldı

Sultangazi’de seyir halindeki araca ateş edildi. Saldırıda can kaybı ya da yaralanan olmazken, olayın alacak verecek meselesinden kaynaklandığı öğrenildi.

Olay, akşam saat 19.30 sıralarında Sultançiftliği Mahallesi Ordu Caddesi’nde meydana geldi. Cadde de seyir halinde olan O.K., idaresindeki 34 COH 697 plakalı araca, iddiaya göre aralarında alacak verecek meselesi bulunan H.A., tarafından silahlı saldırı düzenledi. Yaya olarak aracın arkasına gelerek 5 el ateş eden H.A., daha sonra olay yerinden kaçmaya çalıştı. Sladırganın silahından çıkan kurşunlardan biri O.K.’nin kullandığı araca isabet etti. Olay da can kaybı ya da yaralanan olmazken araç sürücüsü O.K., aracından inerek H.A.’nın peşinden gitti. Kısa bir süre sonra iki husumetli cadde ortasında birbirlerini darp etmeye başladılar.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. O.K. ve H.A., gözaltına alınırken, polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Olay anını anlatan bir görgü tanığı, “Yol boyunca adam arabayla geliyordu. O da arakasından silah sıkarak geldi. 4-5 el sıktı. Adam daha sonra kaçmaya başladı. Araç sürücüsü de peşinden gitti. Sonra geri geldiler. Ondan sonra da polisler geldi. Bu seferde iki kişi arasında kavga başladılar” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de tam kapanmada birbirinden ilginç görüntüler

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.