a

Murat Atım Kutsal Topraklardan Başsağlığı Mesajı Yayınladı

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Manisa’nın Soma ilçesindeki kömür ocağında çıkan yangında yaşamını yitiren maden işçileri için başsağlığı mesajı yayımladı.
Umre ziyareti için kutsal topraklarda bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Soma’da maden kazası sonucu yaşamını yitiren işçiler için başsağlığı mesajı yayınladı.

 

 

Kutsal topraklarda bulunan ve maden kazasında hayatını kaybeden işçiler için dua eden Atım mesajında, “Soma’daki kömür ocağında meydana gelen trafo patlaması nedeniyle çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve göçü altında mahsur kaldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Göçük altından yaralı olarak çıkan madencilerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, kurtarma çalışmalarından sevindirici haberler gelmesini temenni ediyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

“Çak Cahit Amca”

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.